„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat!” Care este secretul Gabrielei Cristea pentru o coafură ca la salon

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat!” Care este secretul Gabrielei Cristea pentru o coafură ca la salon
„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat!” Care este secretul Gabrielei Cristea pentru o coafură ca la salon

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, și- a surprins din nou fanii cu un nou tutorial video pe pagina ei de Facebook.

De data aceasta, vedeta a dezvăluit cum își întinde părul folosind placa, prezentând o coafură simplă, dar elegantă.

Citește și: „Am câștigat, dar am și pierdut. Am cheltuit mulți, mulți, mulți bani. A fost o lună a lipsei de somn” Gabriela Cristea, concluzii la final de lună!

Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

În videoclipul postat, Gabriela Cristea a împărtășit pașii și instrumentele necesare pentru a obține un păr perfect drept și strălucitor. Aceasta a explicat că pentru această coafură ai nevoie de o placă de păr, un pieptăn, o perie specială pentru descurcat părul și un cleștișor pentru a separa părul în șuvițe.

„Dragilor, astăzi o să mai fac un video cu felul în care îmi fac eu părul atunci când folosesc placa, pentru că vreau să-mi fac o coafură foarte, foarte simplă, și anume, să îmi întind părul.

Mă gândeam că până acum nu am făcut un astfel de video, v-am arătat buclele cum mi le fac, dar, de cele mai multe ori, așa prefer să am părul, făcut cu placa, decât bucle. Bun, de ce avem nevoie, evident de o placă, de un pieptăn și pentru descurcarea părului o perie, care să nu rupă firele de păr și cu care să pot să mă descurc ușor. Apoi, mai avem nevoie de un cleștișor, ca să putem separa părul, pentru că părul se coafează pe bucățele”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe pagina ei de Facebook.

Vedeta a început prin a arăta cum își pregătește părul, asigurându-se că este bine spălat și periat înainte de utilizarea plăcii. Gabriela a subliniat că părul ei este foarte rezistent și nu necesită multă coafare, dar placa este instrumentul preferat pentru a-i oferi un aspect impecabil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon
Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon[Sursa foto: Facebook]

Vedeta le-a oferit celor de acasă sfaturi utile

Pasul următor a fost începerea coafării, începând de la partea din spate a capului și luând șuvițe mici de păr pentru a asigura un rezultat perfect. Gabriela a insistat asupra importanței utilizării unui pieptăn și a coafat fiecare șuviță încet și atent, pentru a obține un păr drept și strălucitor. De asemenea, ea a avertizat că este esențial să nu se folosească placa de mai multe ori pe aceeași șuviță pentru a evita deteriorarea părului.

„Desfacem așadar părul, eu am un pic de volum pentru că mi-am uscat părul cu capul în jos și după aceea l-am și prins în vârful capului, doar că acum este foarte, foarte ciufulit, deci trebuie descurcat, iar descurcarea trebuie să fie una blândă, nu trebuie să agresăm părul. Cam așa arată părul meu după ce l-am periat bine, bine, deci este spălat și uscat și periat.

Să știți că părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat pentru că el stă foarte, foarte bine”, a mai spus Gabriela Cristea.

În plus, vedeta a subliniat că utilizarea unei perii sau a unui pieptăn este esențială pentru a obține rezultatele dorite și pentru a proteja părul. Ea a mărturisit că, deși nu cunoaște în detaliu mecanismul din spatele acestui proces, există o logică în utilizarea acestor accesorii.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea a reușit să ofere sfaturi utile și să le arate fanilor ei cum pot obține o coafură perfectă folosind placa de păr, demonstrând încă o dată abilitățile ei în domeniul frumuseții și al coafurilor.

„O să începem și v-am spus că trebuie să ne alegem cărări, începem prima dată la spate și alegem cărări, pentru că trebuie să lucrăm cu șuvițe mici de păr, dacă vrem să ne iasă impecabil, restul părului îl prindem și întotdeauna pornim de la ceafă, către față. Luăm așadar o șuviță foarte subțire și obligatoriu, folosiți-vă de pieptăn și mergeți încet, încet pe șuviță, și ea rămâne perfect dreaptă. Ideea e să îndreptați cât mai aproape de rădăcină, dar să aveți grijă să nu vă frigeți. Eu vin de două ori pe aceeași șuviță, nu de mai multe ori, ca să nu existe riscul să îmi ard părul și oricum nu rămâneți cu placa pe șuvița de păr, pentru că riscați să vă ardeți părul. Bun, deci de la rădăcină și ușor, ușor, în jos. Nu știu care este mecanismul, dar dacă nu folosiți o perie sau un pieptăn, nu o să vă reziste. Nu mă întrebați de ce, dar sigur există o logică”, a mai completat vedeta.

Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon
Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Creme Brullee ca la Gabriela Cristea acasă. Care este secretul prezentatoarei TV pentru această delicatesă



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Eu nu prăjesc nici orezul, nici ceapa, că mi se pare că devine prea agresivă toată treaba și pun roșii înăuntru!” Care este ingredientul secret al Gabrielei Cristea pentru sarmale

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies