Parul tau e lipsit de stralucire? Uite cum il poti LAMINA la tine acasa

Parul tau e lipsit de stralucire? Uite cum il poti LAMINA la tine acasa
Parul tau e lipsit de stralucire? Uite cum il poti LAMINA la tine acasa

„Laminarea” este o procedura prin care firul de par este protejat de o substanta speciala, care il ingroasa si il face sa arate sanatos.

 

Aceasta procedura ajuta parul impotriva agentilor externi nocivi ca praful sau ultravioletele. Cea mai buna modalitate pe care o poti incerca la tine acasa este cea cu gelatina, informeaza mybeautiness.com. Procesul te scapa de varfuri despicate si fire rupte.
Pentru a iti lamina parul, trebuie sa fierbi bine de tot apa si sa o lasi sa se raceasca. Apoi pune o lingura de gelatina intr-un bol si pune peste ea 3 linguri de apa calduta.
Daca ai parul mai mare, tripleaza cantitatile (3 linguri de gelatina/ 9 de apa; 6 linguri de gelatina/ 12 de apa). Lasa totul cateva minute si du-te sa te speli pe cap, cum o faci de obicei.
Adauga peste gelatina din bol o lingura de balsam de par si pune amestecul pe par, fara sa atingi scalpul. Pune o punga de plastic pe cap, un uscator peste ea si apoi incalzeste totul cu un foehn pentru 10-15 minute.
Cu masca de gelatina trebuie sa stai 45 minute pe cap dupa care te speli iar. Ai grija sa nu faci abuz: masca se face o data pe saptamana, timp de 2 luni.
Sursa: wowbiz.ro

Aceasta procedura ajuta parul impotriva agentilor externi nocivi ca praful sau ultravioletele. Cea mai buna modalitate pe care o poti incerca la tine acasa este cea cu gelatina, informeaza mybeautiness.com.

Procesul te scapa de varfuri despicate si fire rupte.

Pentru a iti lamina parul, trebuie sa fierbi bine de tot apa si sa o lasi sa se raceasca. Apoi pune o lingura de gelatina intr-un bol si pune peste ea 3 linguri de apa calduta. Daca ai parul mai mare, tripleaza cantitatile (3 linguri de gelatina/ 9 de apa; 6 linguri de gelatina/ 12 de apa).
Lasa totul cateva minute si du-te sa te speli pe cap, cum o faci de obicei. 

Adauga peste gelatina din bol o lingura de balsam de par si pune amestecul pe par, fara sa atingi scalpul. Pune o punga de plastic pe cap, un uscator peste ea si apoi incalzeste totul cu un foehn pentru 10-15 minute. Cu masca de gelatina trebuie sa stai 45 minute pe cap dupa care te speli iar.
Ai grija sa nu faci abuz: masca se face o data pe saptamana, timp de 2 luni.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Ineu, nestemata Aradului

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies