Paşi simpli prin care să atragi iubirea în viaţa ta

Pasi simpli prin care sa atragi iubirea in viata taPasi simpli prin care sa atragi iubirea in viata ta
Pasi simpli prin care sa atragi iubirea in viata ta

Ai stat atat de mult timp singura, ori cu persoane gresite, ca iti doresti atat de mult sa ai si tu o relatie frumoasa.

Pasi simpli prin care sa atragi iubirea in viata ta. Ai stat atat de mult timp singura, ori cu persoane gresite, ca iti doresti atat de mult sa ai si tu o relatie frumoasa, care sa te implineasca. Si ghici ce, chiar meriti asta! Daca iti doresti sa iti deschizi sufletul pentru a intalni marea iubire, poti urma cativa pasi simpli in fiecare zi, pasi care te vor ajuta sa activezi legea atractiei si sa iti intalnesti sufletul pereche.

Mediul in care traim are un efect puternic asupra noastra si noi insine, in special prin atitudinea pe care o afisam si reactiile pe care le primim din mediu, cat si prin gandurile noastre, avand astfel un impact asupra lumii exterioare. Tot cee ace spunem si ce facem, toate alegerile noastre ne construiesc destinul, devenind astfel arhitectii propriei noastre vieti. Iata cateva alegeri pe care ar trebui sa le optezi zilnic, astfel incat sa atragi iubirea in viata ta:

Pasi simpli prin care sa atragi iubirea in viata ta
Pasi simpli prin care sa atragi iubirea in viata ta[Sursa foto: PixaBay]

Daruieste iubire

Sa daruiesti iubire inseamna o serie de exercitii pe care ar trebui sa le faci cu tine insati. Nu este suficient sa ii iubesti pe cei dragi, ci trebuie sa le si daruiesti iubirea ta, in alte cuvinte, sa le-o arati prin gesturi si fapte frumoase. Incearca astfel sa interactionezi cu mai multa caldura, sa nu mai critici asa de mult sis a apreciezi ceea ce este frumos in ceilalti.

Este o atitudine care deschide drumuri noi catre iubire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invata sa ierti si sa te ierti

Poti merge mai departe doar daca ai un suflet limpezit. Iar acest lucru inseamna ca ai nevoie de iertare in viata ta, si sa primesti, si sa daruiesti. Si, cel mai important, daca simti remuscari fata de tine insati, da-ti dreptul sa te ierti si sa mergi mai departe spre un nou inceput.

Vindeca traumele trecutului

Traumele impacteaza in mod diferit oamenii, unii dintre acestia fiind afectati la un nivel mai profund, in timp ce altii reusesc sa se vindece mai usor. Vindecarea te ajuta sa scapi de acele tipare toxice si sa ai parte de un inceput proaspat si sanatos.

Invata sa iti acorzi timp

Pana sa ai pretentia sa fii apreciata de cei din jurul tau, invata sa te apreciezi tu pe tine.

Aloca-ti timp individual in care sa inveti, sa explorezi, sa te distrezi si sa te rasfeti. Ai grija de trupul, sufletul si mintea ta; vei reusi astfel sa dobandesti si sa mentii un echilibru interior, fara de care nu vei reusi in relatiile cu ceilalti.

Dezvolta-ti viata sociala

Indiferent de cat de ocupata esti, prietenii sunt importanti si sa petreci  timp cu acestia inseamna o viata echilibrata.

In plus, lucrand la viata ta sociala, ai sanse mari sa cunosti oameni noi si cine stie, poate chiar alesul tau. Cunoaste oameni noi, calatoreste, extinde-ti cunostintele si iti vei largi astfel caile catre a intalni sufletul pereche.

Citeste si: Semne ca ai intalnit persoana potrivita pentru tine



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies