Pastă de jumări, preparatul pregătit de Gina Bradea. Cum poate fi servit și de ce aveți nevoie pentru a o realiza. „Dăm prin blender totul până se obține o pastă fină.”
Diana Puiu03 ianuarie 2025Actualizat: 03 ianuarie 2025, 15:10
Gina Bradea ne învață cum să pregătim o pastă de jumări delicioasă și perfectă pentru acest sezon.
Acum, că sărbătorile de iarnă au trecut, dăm uitării toate preparatele complicate pe care le-am realizat în zilele trecute și ne dorim ca din doar câteva ingrediente să obținem o masă delicioasă care să ne amintească de gustul tradițional. De fiecare dată când postează, blogger-ul culinar își dorește să bucure pe toți cei care o urmăresc și să facă în așa fel ca aceștia să petreacă și mai puțin timp în bucătărie, dar să se bucure de un gust delicios.
Astfel, de la secretele murăturilor, până la ciorbe, sarmale și deserturi, prin videoclipurile sale este explicat, pas cu pas, cum ajunge la rezultatul dorit. De cele mai multe ori, tot ceea ce avem nevoie se află deja la îndemâna noastră, așa că timpul petrecut alături de preparatele preferate este mai scurt decât am crede.
Astfel, Gina Bradea reușește de fiecare dată, pe conturile de socializare, să împărtășească sfaturi pentru preparate delicioase, așa că acum a venit cu o idee perfectă pentru acest anotimp. Gina Bradea a pregătit o pastă de jumări, mai ales dacă acestea se află printre preferatele multor persoane. Spune că este un preparat perfect pentru această perioadă a anului, iar dacă și voi vreți să o consumați într-un alt mod, cu siguranță această rețetă este pentru voi.
La această pastă de jumări adaugă într-un blender o ceapă mică tăiată cubulețe, doi căței de usturoi, o lingură de muștar, jumările, apoi amestecă totul la blender foarte bine. Ulterior, vine cu boia opțional, piper și castravete murat tot opțional, apoi amestecă din nou totul la blender. Este o pastă delicioasă, rapidă și poate fi servită pe felii de pâine prăjită, alături de castraveți murați și verdețuri. „Pastă de jumări, deliciul zilelor reci de toamnă-iarnă.
Punem o ceapă roșie mică sau albă în blender, un ou fiert, doi căței de usturoi, o lingură de muștar, jumări. Dăm prin blender totul până se obține o pastă fină. Adăugăm și un vârf de linguriță de boia opțional, puțin piper proaspăt măcinat, un castravete murat opțional. Poate fi în oțet sau în saramură sau poate fi un gogoșar în oțet.”, a spus Gina Bradea.
@ginabradea Mult mai buna decat orice pate sau mezeluri din comert: pasta de jumari. Si nu are colesterolul de pe lume, nici grasimi fara numar, daca sunt facute bine jumarile. INGREDIENte: -200-300 g de jumari -1 ou fiert (optional) -1-2 castraveti acri sau gogosari in otet -1-2 linguri de mustar -sare, piper, boia -1 ceapa mica -2-3 catei de usturoi pentru aroma Si paine proaspata sau prajita.
Merge si o tuica fiarta sau o canuta cu vin fiert alaturi. #ginabradea ♬ original sound- Gina Bradea Oficial
Pastă de jumări, preparatul pregătit de Gina Bradea. Cum poate fi servit și de ce aveți nevoie pentru a o realiza. „Dăm prin blender totul până se obține o pastă fină.”
Diana Puiu03 ianuarie 2025Actualizat: 03 ianuarie 2025, 15:10