Jurnalista a dezvăluit cum pregătește pastele cu sos pesto și legume.
Vedeta TV a pregătit de această dată o mâncare din doar câteva ingrediente, gata în mai puțin de 10 minute, astfel că a vrut să se bucure de paste cu sos pesto și a dezvăluit varianta ei.
Ingrediente:
- Paste
- Pesto
- Mozzarella
- Usturoi
- Jumătate ceapă
- Jumătate ardei
- Spanac
- Sare celtică
- Piper
- Chilli
Cum pregătește Gabriela Cristea legumele pentru paste
Citește și: Cu ce mic dejun și-a surprins Gabriela Cristea soțul. „Nu are cum să fie decât delicios.”
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Gabriela Cristea a dezvăluit ingredientele de care are nevoie, cum călește legumele în tigaie, dar și cât timp vor sta la fiert pastele ei. “Ne apucăm să gătim.
Cum pregătește vedeta TV sosul pentru rețetă
Când pastele sunt gata, aceasta pregătește și sosul, amestecând legumele călite cu pesto și mozzarella, după care blenduiește totul pentru un sos fin. Ulterior, amestecă sosul cu pastele în tigaie pentru încă două minute, iar preparatul este gata. “ Am pus apă la fiert pentru paste și încingem o tigaie. Punem și câteva picături de ulei. Ceapa, usturoiul și ardeiul se călesc puțin în tigaie, punem și spanacul care o să scadă ca și volum. E momentul să punem pesto în tigaie. Vom pune două linguri, chiar trei și tot aici desfacem și mozzarella proaspătă și o călim și pe aceasta un minut în tigaie. Băgăm totul într-un blender pentru că urmează să blenduim din toată compoziția pentru a face un sos minunat. Pastele se gătesc cât scrie pe cutie, între 7-9 minute. Eu le voi găti și în tigaie pic și le voi face doar 7 minute. Înainte să scurgem pastele, vom lua cam o cană din zeama de aici, pentru că vrem să înmuiem sosul. Am pus sosul înapoi în tigaie, am pus și pastele, turnam puțin câte puțin și din zeamă. La sfârșit punem și câteva granule de sare celtică, foarte puțină, asezonam cu piper proaspăt. Avem paste pentru două persoane și îmi voi pune mie. Ce bine arată și culoarea sosului este extraordinar de frumoasă. Verdele este foarte frumos. Vreau să mai adaug ceva, la sfârșit voi pune și un pic de chilli, cât să capete o culoare frumoasă deasupra. Cremos, picant, se simte puțin gustul de spanac, iar busuiocul, senzațional.”, a mai spus prezentatoarea TV.