Pastele cu sos bolognese, busuioc și roșii se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de
Rețetă de Paste cu sos bolognese, busuioc și roșii
Rețeta delicioasă de Paste cu sos bolognese, busuioc și roșii, absolut minunate, se prepară în doar 3 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Paste cu sos bolognese, busuioc și roșii este de 20 de minute
Timp de preparare - 40 de minute
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Timp total - o oră
Rețeta de Paste cu sos bolognese, busuioc și roșii este pentru 2 persoane
Ingrediente – Paste cu sos bolognese, busuioc și roșii
- 150 g de carne tocată, după preferințe
- 3 linguri de brânză, rasă
- 150 g de roșii tocate
- 5 ciuperci mai mari
- 5 morcovi mai mici
- 5 linguri de lapte, la temperatura camerei
- 3 linguri de sos de soia
- 3 linguri de vin roșu
- câteva fire de busuioc proaspăt
- 200 g de paste, la alegere
- 3 căței de usturoi
- sare
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 2 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Mod de preparare - Paste cu sos bolognese, busuioc și roșii
- în primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă de paste cu sos bolognese, busuioc și roșii, este să începem prin a fierbe pastele. Acestea se vor fierbe într-o altă dimensiuni potrivite, în care am adăugat deja apă, dar și un praf de sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- În continuare, ne vom ocupa și de restul ingredientelor. Așadar, vom avea nevoie de o tigaie de dimensiuni mai mari, pe care o vom pune pe aragaz, pentru a o încinge, iar ulterior vom adăuga în aceasta carnea tocată, usturoiul, ciupercile, pe care le-am tocat mărunt în prealabil, morcovii pe care i-am ras, ingrediente pe care le vom amesteca continuu. După aproximativ 10 minute în care carnea s-a călit îndeajuns de mult, am adăugat și roșiile tocate, sosul de soia, vinul roșu, laptele, la temperatura camerei. Toate aceste ingrediente se vor lăsa pe foc, la nivel mic, timp de aproximativ 30 de minute.
- În tot acest timp, pastele noastre sunt gata, motiv pentru care le putem transfera în farfurie, pentru ca ulterior să adăugăm peste acestea sosul bolognese preparat. Vom tăia feliuțe și câteva roșii, care le vom așeza pe farfurie, iar deasupra preparatului nostru delicios, vom presăra și câteva foi de busuioc proaspăt, rupt, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Clătite umplute cu carne. Un desert transformat în preparat gătit!