Paste cu sos de roșii si carnați. Gustul mediteranean în farfurie!

reteta de paste cu rosii ardei gras si carnati
Rețetă delicioasă de Paste cu roșii, ardei gras și cârnați savuroși

Pastele cu roșii, ardei gras și cârnați reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  paste cu roșii, ardei gras și cârnați. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase paste cu roșii, ardei gras și cârnați, preparate exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Paste cu roșii, ardei gras și cârnați

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  pastele cu roșii, ardei gras și cârnați, absolut delicioase, în doar 6 pași simpli!

Timp de pregătire  – 20 minute

Timp de preparare  – 20 minute

Timp total  – 40 minute

Porții  – 4 persoane

Ingrediente – Paste cu roșii, ardei gras și cârnați

  • 1 kilogram de paste

    Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

  • 4 cârnați italieni
  • o lingură de ulei de măsline
  • o ceapă, tăiată cubulețe
  • 4 căței de usturoi, tocați
  • 2 ardei grași verzi
  • 2 cutii de roșii întregi decojite
  • sare (după gust)
  • piper negru măcinat (după gust)
  • un sfert de linguriță de fulgi de ardei roșu
  • un sfert de cană de busuioc proaspăt tocat
  • parmezan ras (opțional)

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

cea mai buna reteta de paste cu rosii
Rețetă delicioasă de Paste cu roșii, ardei gras și cârnați savuroși[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Spaghete italiene clasice perfecte cu roșii cherry, parmezan și busuioc

Mod de preparare - Paste cu roșii, ardei gras și cârnați

Pasul 1.     În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de   o oală mare în care am pus apă și un strop de sare, conținut pe care îl vom duce la punctul de fierbere. Odată ajuns la punctul de fierbere, vom adăuga și un kilogram de paste, în funcție de preferite, pe care le vom găti conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau până când sunt al dente.

Pasul 2.  În timp ce pastele se gătesc, vom avea nevoie de o cratiță mai mare, pe care o vom pune pe aragaz, la foc mediu. Adăugăm o lingură de ulei de măsline. Odată ce uleiul s-a încins, vom adăuga o ceapă, pe care am tăiat-o în cubulețe mai mici, în prealabil. O călim până când devine translucidă și ușor rumenită, mai exact timp de aproximativ 5 până la 7 minute.

Pasul 3.  Odată ce ceapa noastră s-a gătit așa cum ne dorim, vom adăuga și 4 căței de usturoi, pe care l-am tocat în prealabil. Și acesta se va căli, însă doar pentru încă 1 până la 2 minute pentru a se parfuma. Ulterior, vom adăuga și 4 cârnați italieni, pe care i-am tăiat în bucăți mai potrivite ca dimensiune. Se gătesc până când se rumenesc. În cazul în care nu i-ați tăiat înainte de a se găti, îi puteți rupe cu ajutorul unei linguri de lemn, în timp ce se gătește.

reteta de paste cu rosii ardei gras si carnati
Rețetă delicioasă de Paste cu roșii, ardei gras și cârnați savuroși[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 4.  Odată ce cârnații s-au gătit, vom   adăuga și 2 cutii de roșii întregi decojite, alături de sucul lor. Zdrobim roșiile cu dosul unei linguri și asezonăm sosul cu sare, piper negru măcinat (după gust), dar și cu un sfert de linguriță de fulgi de ardei roșu. Se amestecă pentru a combina, iar apoi adăugăm și 2 ardei grași verzi, pe care i-am tăiat în bucățele de dimensiuni potrivite, în prealabil.

Pasul 5.  Fierbeți sosul de roșii timp de aproximativ 15 până la 20 de minute, amestecând din când în când, până se îngroașă ușor. Atunci când și pastele sunt fierte, le vom scurge și le vom adăuga în sosul de roșii din cratiță, amestecând pentru a acoperi uniform.

Pasul 6.  Se amestecă un sfert de cană de busuioc proaspăt tocat, păstrând câteva frunze pentru decor. Pastele se transferă în boluri, se acoperă cu parmezan ras (dacă doriți), la care vom adăuga și câteva frunze de busuioc proaspăt, iar rețeta este gata!

Pastele cu roșii, ardei gras și cârnați  sunt gata și se pot servi calde. Poftă bună!

cea mai simpla reteta de paste cu rosii
Rețetă delicioasă de Paste cu roșii, ardei gras și cârnați savuroși[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Paste cu creveți, roșii și pătrunjel, ușor de preparat



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Friptură de porc cu legume, delicioasă și versatilă. Explorează savoarea autentică a unei fripturi de porc suculente, acompaniată de legume proaspete și arome delicioase!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies