Paste farfalle cu bacon și fistic, pregătite chiar de Chef Patrizia Paglieri! Ingredientul final face toată diferența: "Așteptăm să se călească și zucchini-ul puțin!"

Paste farfalle cu bacon și fistic, pregătite chiar de Chef Patrizia Paglieri! Ingredientul final face toată diferența:
Paste farfalle cu bacon și fistic, pregătite chiar de Chef Patrizia Paglieri! Ingredientul final face toată diferența: "Așteptăm să se călească și zucchini-ul puțin!"

Celebrul bucătar uimește de fiecare dată când pregătește câte o rețetă, adăugând un ingredient cheie.

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, de la noi din țară. Aceasta se bucură de succes pe plan profesional, dar și personal și obișnuiește să fie mai mereu activă pe rețelele de socializare. Deseori, în special pe contul său de TikTok, aceasta postează frecvent rețetele pe care le prepară, acolo unde împărtășește diverse trucuri de bucătărie cu persoanele care îi urmăresc activitatea de zi cu zi.

De această dată, în cursul zilei de ieri, celebrul bucătar a pregătit o rețetă delicioasă de paste, însă una ceva mai neîntâlnită în rețetele de zi cu zi, adăugând la ea zucchini și fistic, pe lângă bacon, ceapă și câteva condimente necesare. La final, nicio rețetă de paste nu trebuie să fie degustată fără parmezan din plin, dar și un detaliu delicios... de fistic! Procesul de preparare, dar și lista întreagă de ingrediente au fost postate de aceasta pe contul său de TikTok, acolo unde rezultatul rețetei este de-a dreptul

delicios!

Paste farfalle cu bacon și fistic, pregătite chiar de Chef Patrizia Paglieri

Citește și: Prăjitură cu cremă de vanilie și blat de cacao, pregătită de Geta Sterp! Alege să o pregătești și tu pentru sărbătorile pascale: "Presărăm fulgi de cocos și fulgi de ciocolată!"

Citește și: Budincă de paste cu mere și stafide, rețeta lui chef Joseph Hadad! Un desert consistent de-a dreptul: "Curățați merele de coajă și puneți-le în apă cu sucul de lămâie!"

Ingrediente

  • Ulei de măsline
  • Ceapă, tăiată fășii mici
  • Bacon, tăiat cubulețe
  • Zucchini, tăiat felii/bucăți
  • Sare
  • Piper
  • Paste, la alegere, gătite al dente
  • Smântână de gătit
  • Parmezan
  • Fistic

Mod de preparare

  1. “Începem cu ulei de măsline (n.r. în tigaie) și adăugăm ceapa. Amestecăm ceapa până când se rumenește bine.
  2. Apoi adăugăm bacon și amestecăm câteva minute.
  3. Când bacon-ul este rumenit, adăugăm zucchini, sare, piper și mai lăsăm câteva minute. Acum așteptăm să se călească și zucchini-ul puțin.
  4. Am luat pastele puțin al dente și acum mai amestec aici 1 minut.
    După ce am amestecat 1 minut, un minut și jumătate, adăugăm smântână de gătit.
  5. Plating final, paste în farfurie, parmezan, fistic și poftă bună!”, a explicat Patrizia Paglieri, pas cu pas, în filmulețul postat pe pagina sa de TikTok.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Budincă de paste cu mere și stafide, rețeta lui chef Joseph Hadad! Un desert consistent de-a dreptul: "Curățați merele de coajă și puneți-le în apă cu sucul de lămâie!"

Faci sport și nu slăbești? Iată ce se întâmplă!

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Două cazuri diferite, dar cu un final tragic: "Ne-a străfulgerat pe toţi". Marco a fost găsit mort după un majorat, iar Andreea Cuciuc a murit după Balul Bobocilor. ASEMĂNĂRILE dintre cele două situații sunt îngrijorătoare și dureroase

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies