Pastile de slabit sau acceleratori de slabire – ce alegi si cum?

Pastile de slabit sau acceleratori de slabire – ce alegi si cum?
Pastile de slabit sau acceleratori de slabire – ce alegi si cum?

Care este diferenta dintre pastile de slabit si acceleratori de slabire?

Ei bine, din punct de vedere al aspectului, nu una prea mare – din moment ce acceleratorii vin si ei sub forma de pastile. Totusi, cand vine vorba de efect, reactii adverse si rezultate pe termen lung, diferentele sunt semnificative.

Acceleratorii de slabire pur si simplu promoveaza pierderea in greutate si sustin un stil de viata sanatos – format din plan alimentar corespunzator si activitate fizica zilnica. Pastilele de slabit traditionale, cu substante active, sunt mult mai agresive si cauzeaza pierderea in greutate intr-un timp rapid – fiind insotite de diverse riscuri si efecte secundare.

Pastile de slabit cu substante active – pentru cine sunt?

Pastilele de slabit bazate pe substante active cu efecte puternice sunt concepute pentru persoanele care, din diverse motive medicale, trebuie sa elimine o greutate destul de mare intr-un timp cat mai scurt cu putinta.

De exemplu, persoanele care urmeaza a fi supuse anumitor interventii chirurgicale (de obicei aferente obezitatii/supraponderabilitatii), trebuie sa aiba o anumita greutate pentru a reduce riscurile si complicatiile din timpul si de dupa operatie. Acestor persoane li se vor prescrie pastile de slabit cu substante active pentru a slabi rapid.

Pastile de slabit tip acceleratori de slabire – pentru cine sunt?

Acceleratorii de slabit au la baza ingrediente si extracte naturale car promoveaza pierderea in greutate sau gestionare mai buna a unei diete de slabit. De exemplu, poti apela la pastile de slabit tip acceleratori precum:

  • Produse cu fibre alimentare solubile in apa care promoveaza satietatea pe termen lung, aspect necesar in cazul dietelor VLCD (care reduc aportul de calorii zilnic);
  • Produse care reduc si incetinesc aportul caloric provenit din grasimi, zahar si carbohidrati, reducand pofta de mancare;
  • Pastile de slabit care blocheaza asimilarea grasimilor, reduc absorbtia colesterolului din mancare si blocheaza absorbtia lipidelor din alimente (consumul de calorii este astfel redus);
  • Fibre alimentare pure, din plante, care pot fi consumate zilnic, fara gluten si lactoza, care promoveaza satietatea pe termen lung;
  • Pastile de slabit care promoveaza arderea grasimilor in repaus, prin intermediul mai multor extracte naturale, precum nuca de Kola (arde grasimi), Yerba Mate (gestionarea greutatii si diszolvarea lipidelor) si ardeiul Cayenne (pierderea in greutate).

Toate acestea pot fi pastile de slabit naturale, sanatoase si eficienta. Totusi, trebuie alaturate unui stil de viata sanatos, care promoveaza pierderea in greutate – anume unui plan alimentar nutritiv si activitatii fizice frecvente.

Cu alte cuvinte, prima optiune, pastilele de slabit cu substante active, nu ar trebui folosita de catre persoanele care doresc sa slabeasca cateva kilograme pentru a arata mai bine. Acele pastile de slabit sunt solutii specializate la care se apeleaza atunci cand chiar nu exista o alta optiune de pierdere in greutate.

In schimb, daca vrei sa pierzi in greutate eficient si sanatos, dar mai ales sa-ti mentii apoi greutatea pierduta pe termen lung, poti cere ajutorul acceleratorilor de slabire, in timp ce urmezi o dieta sanatoasa si ai un stil de viata sanatos.

In acest sens, Nupo te poate ajuta! Nupo este dieta preferata in Romania a anului 2023, venind la pachet cu produse specializate de marca proprie care pun bazele unui plan alimentar eficient si sanatos – dar mai ales usor de preparat si de urmat!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum pregătește Florentina Opriș cartofii. Care este momentul din zi când alege să îi consume. „I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV

Pastile de slabit sau acceleratori de slabire – ce alegi si cum?

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies