Ce cadou uluitor i-a făcut Florin Pastramă lui Brigitte, după ce s-au împăcat

brigitte si pastrama
Brigitte și Florin Pastramă

În urmă cu scurt timp, Brigitte și Florin Patramă au reînceput să se înțeleagă bine. Cu ocazia împăcării, afaceristul a profitat și i-a făcut iubitei lui un cadou foarte scump. Florin o răsfață pe Brigitte ori de câte ori poate și se pare că banii nu sunt niciodată o problemă.

De această dată, vedeta și-a surprins partnerea de viață cu un cadou în valoare de peste 100.000 de euro.

Brigitte Pastramă a primit un bolid de sute de mii de euro

cadou brigitte pastrama
Ce cadou de împăcare a primit Brigitte[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Cine este George Steven, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu? Bărbatul locuiește în Statele Unite ale Americii

La câteva zile după ce Florin și Brigitte au anunțat că renunță la decizia de a divorța, bărbatul i-a oferit soției sale, o surpriză de proporții.

Afaceristul este foarte atent cu frumoasa brunetă și a hotărât că vrea să îi îndeplinească unul dintre cele mai mari visuri ale ei. Astfel, Florin i-a cumpărat lui Brigitte, o mașină de lux. Afaceristul a imortalizat momentul și a postat pe rețelele de socializare, chiar momentul în care bruneta vedea pentru prima dată mașina.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Am o surpriză pentru frumoasa mea soție, Brigitte. Ea și-a dorit foarte tare această mașină, singura variantă era în ianuarie, se face numai pe comandă. Știți că sunt probleme. Împreună cu prietenul meu… l-am convins. N-a vrut soția mea să o leg la ochi, voi știți cum e. Uită-te în față, asta e mașina ta! (către Brigitte).", a declarat Florin, în videoclipul din mediul online.

Brigitte și Florin Pastramă au vrut să divorțeze

florin pastrama relatie
Cum s-au împăcat Florin și Brigitte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Speak a mărturisit cât îi costă pe artiștii din România, un videoclip muzical

În ultima vreme, relația celor doi a întâmpinat câteva probleme. De aceea, cele doua vedete au vrut să rupă povestea lor de dragoste. Florin a fost cel care a făcut primul pas pentru a se împăca cu frumoasa brunetă, chiar în ziua aniversării lor.

Cei doi împlineau trei ani de mariaj, în momentul în care afaceristul i-a scris un mesaj soției lui, în care o ruga să vorbească.

„Făceam 3 ani de la căsătorie. Am pus mâna pe telefon: “La mulți ani, iubirea mea! Vreau să te văd, vreau să vorbim”. Bineînțeles că, dacă noi suntem copiii Domnului, Brigitte a zis: “Da, nicio problemă, spune la ce oră și ne vedem!", a mărturisit Florin Patramă.

brigitte si florin pastrama divorteaza
Brigitte Patramă și Florin Pastramă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: "Cu poza asta “ți-ai dat cu stângul în dreptul”, mai pe scurt ţi-ai adus aminte de tinerețe.” Cristina Șișcanu a stârnit un val de reacții negative, după ce a postat o fotografie din vacanță



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

"Cu poza asta “ți-ai dat cu stângul în dreptul”, mai pe scurt ţi-ai adus aminte de tinerețe.” Cristina Șișcanu a stârnit un val de reacții negative, după ce a postat o fotografie din vacanță

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Aeroportul din Băneasa se redeschide după 10 ani de inactivitate. Care vor fi primele zboruri

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies