Vedeta a explicat cum pregătește pateurile cu carne de porc și vită.
Anna Lesko a explicat, pas cu pas, pe canalul ei de Youtube, cum realizează pateurile cu carne de vită și porc și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.
Rețeta:
- 800 g- pachet aluat de foietaj
Compoziție:
- 500 g carne porc
- 200 g carne vită
- 250 ml lapte
- 1/2 miez de pâine înmuiat în lapte
- 4 buc ceapă -pentru călit
- 3 buc ceapă proaspătă
- 3 ouă
- 1 praz /verdeață după gust
- Sare, piper după gust
Pe deasupra:
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
- 2-3 ouă- pentru a le unge
- susan
- La cuptor, la 180 de grade- aprox 30 de minute în funcție de cuptor
Cum pregătește Anna Lesko pateurile cu carne de porc și vită?
Pentru pateuri, Anna Lesko folosește un pachet de aluat foietaj, iar în compoziție este adăugată carne de porc și carne de vită, lapte, miez de pâine, ceapă călită și ceapă proaspătă, ouă,
verdeață și condimente. După ce compoziția este gata, foile sunt umplute, închise în pachețele cu ajutorul unei furculițe și băgate la cuptor 180 de grade pentru aproximativ jumătate de oră.“Vreau să vă prezint pateuri cu carne. Avem nevoie de două feluri de carne: carne de porc și carne de vită. Puteți să puneți și carne de curcan. Avem nevoie de ceapă călită, de ceapă proaspătă, de 3-4 ouă, avem nevoie de pâinică.
Punem lămâie în lapte, sare, piper și cam atât. Haideți să trecem la treabă. Întindem bine aluatul, de această dată aluatul este din comerț. În compoziția noastră care constă în două feluri de carne, respectiv carne de porc și carne de vită, am pus miez de pâine îmbibat în lapte, am pus ceapă proaspătă tăiată foarte mărunt și ceapă călită. Am pus trei ouă, un pic de ceapă verde, iar cu ajutorul acestei furculițe închidem aluatul și trebuie să vă iasă așa ceva.