Patrick, acuzații la adresa lui Giuly! Concurentul este de părere că tânăra este arogantă! Ce a spus Robert despre această situație: „Nu am simțit-o ca un atac.”

Patrick, acuzații la adresa lui Giuly! Concurentul este de părere că tânăra este arogantă! Ce a spus Robert despre această situație: „Nu am simțit-o ca un atac.”
Patrick, acuzații la adresa lui Giuly! Concurentul este de părere că tânăra este arogantă! Ce a spus Robert despre această situație: „Nu am simțit-o ca un atac.”

Patrick și Robert au discutat despre comportamentul lui Giuly.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, a prezentat o discuție între Patrick și Robert. Cei doi concurenți au discutat despre comportamentul lui Giuly. Patrick este de părere că tânăra are o atitudine arogantă față de el.

Citește și: Robert și Giuly, momente tandre în camera roșie! Discuția neașteptată dintre cei doi concurenți: „O să rezistăm tuturor atacurilor care o să intervină între noi.”

Patrick, acuzații la adresa lui Giuly! Concurentul este de părere că tânăra este arogantă. Ce a spus Robert despre această situație
Patrick [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Patrick și Giuly, discuție aprinsă în „Casa Iubirii”! Concurentul s-a simțit luat peste picior de Giuly: „Fă-ți și tu puțină curățenie în gânduri, pentru că ești foarte incoerent.”

Patrick: Fetele sunt tensionate în continuare. Chiar am discutat despre asta în camera roșie și toată camera roșie a mea a fost exact despre tensiunile din casa lor.

Andreea Mantea: Eu am înțeles că te-a deranjat un pic atitudinea lui Giuly și ai zis că totuși nu vrei să iei atitudine din respect pentru Robert, dar mult nu o să o mai lași, dacă va continua așa.

Patrick: Da, mi se pare că a devenit puțin arogantă. În orice eu o întreb și în orice subiect îl deschid cu ea, îmi răspunde agresiv cumva, puțin răutăcios.

Chiar nu am nicio problemă personală cu ea. Am simțit când a fost Giuly cu Robert, a venit și i-am spus că și Giuly a interpretat la un moment dat comentariile mele ca fiind răutăcioase. Am întrebat-o frumos dacă mai ține minte atunci și mi-a răspuns: „Da, și care e problema ta?”, ceva ce nu își avea locul. Era Robert de față și am zis că să nu le stric momentul lor de dragoste și am lăsat așa în aer.
Când am fost eu în camera roșie. În camera roșie a mea am vorbit despre situația asta. În camera roșie cu Julia
.”, a declarat Patrick  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce a spus Robert despre atitudinea lui Giuly?

Patrick, acuzații la adresa lui Giuly! Concurentul este de părere că tânăra este arogantă. Ce a spus Robert despre această situație
Robert și Giuly [Sursa foto: Instagram]

La rândul său, Robert este de părere că Giuly nu l-a atacat pe Patrick.

Andreea Mantea: Ai sesizat acel moment?

Robert: Nu l-am sesizat. Acum l-am auzit pe Patrick că a zis că mult nu o să mai țină așa și nu o să mai aibă respect pentru mine și o să îi spună ceva.

Patrick: Respect pentru tine o să am în continuare.

Robert: Nu, din respect pentru mine, nu o să mai... Această discuție nu am auzit-o.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Patrick: S-a întâmplat în camera roșie, de aceea.

Andreea Mantea: Dar de momentul în sine îți aduci aminte, când erai tu cu Giuly și i-a răspuns așa lui Patrick?

Robert: La un moment dat parcă îmi aduc aminte că i-a răspuns probabil mai apăsat, dar nu am simțit-o ca un atac.

Patrick: Eu da. ”, a fost discuția dintre cei doi concurenți.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior! N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies