Patrick și Rebecca au ieșit la date. Ce au făcut cei doi și cum s-au simțit unul în prezența celuilalt. „Ne simțim bine oriunde.”

Patrick și Rebecca au ieșit la date. Ce au făcut cei doi și cum s-au simțit unul în prezența celuilalt. „Ne simțim bine oriunde.”
Patrick și Rebecca au ieșit la date. Ce au făcut cei doi și cum s-au simțit unul în prezența celuilalt. „Ne simțim bine oriunde.”

Patrick și Rebecca au avut parte de momente frumoase la date.

Nu doar tensiune are loc în Casa Iubirii, ci și momente frumoase, atunci când concurenții încearcă să se apropie unul de altul. Este și cazul lui Patrick, care a ieșit la un date cu Rebecca, iar tânăra a fost entuziasmată încă din momentul în care l-a așteptat, astfel că cei doi au petrecut momente de distracție la biliard. În timp ce Rebecca pregătea bilele pentru joc, tânărul a venit în spatele ei, a speriat-o sub formă de glumă, apoi cei doi s-au pupat pe obraz și s-au îmbrățișat.

Bruneta s-a arătat și ea foarte fericită când l-a văzut, iar de la discuții au trecut direct la joc, după ce tânărul a mărturisit că în casă i se spune „campionul”. Tânărul a învățat-o pe Rebecca și anumite trucuri în jocul biliardului, astfel că aceasta a fost foarte atentă și și-a dat silința să facă în așa fel încât să câștige. În timp ce ei se jucau, tânăra a mărturisit și cum este ea într-o relație, că nu îi place să se certe și că este drăguță și grijulie.

Cum s-au simțit cei doi unul în prezența celuilalt

Citește și: Ce o deranjează pe Roberta la Sebastian? Discuția aprinsă dintre cei doi „Ai spus ceva de genul că ai observat tu că mă cam uit după băieți.”

Citește și: Robi și Virginia, împreună în camera roșie! Ce vrea concurentul de la fosta lui iubită? „Nici nu am gândit asta.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De la biliard până la bowling si mâncare nu a mai fost decât un pas, așa că după ce au terminat toate jocurile pe care și le-au propus să le experimenteze la date, s-au au dus direct să își încerce norocul și la un aparat cu jucării de pluș, pentru a vedea dacă pot obține și un suvenir cu care să plece, iar după ce au ieșit din locație, cei doi s-au dus direct să-și potolească poftele. 

În timp ce se înfruptau din micii fără egal, Patrick a mărturisit că se observă modestia între ei și că se simt bine chiar și într-un loc ca acela. Rebecca a confirmat totul și a mărturisit că se pot distra oriunde, iar tânărul a ținut să mai adauge că acest lucru se întâmplă mai ales când este în compania ei.

Patrick: Noi suntem modești și ne simțim bine și într-un loc din acesta.

Rebecca: Sincer. Râdem noi, glumin, dar ne simțim bine oriunde. Răpirea din Serai pe fundal. Tu te simți bine oriunde, nu?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Patrick: Chiar da, în compania ta.  

Rebecca și Patrick
Rebecca și Patrick[Sursa foto: Captură video]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Robi și Virginia, împreună în camera roșie! Ce vrea concurentul de la fosta lui iubită? „Nici nu am gândit asta.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies