Patrick și Teodora, discuție în camera roșie! Tânărul îi spune că nu se simte atras să facă următorul pas. “Nu pot să depășesc un anumit prag.”

Patrick și Teodora, discuție în camera roșie! Tânărul îi spune că nu se simte atras să facă următorul pas. “Nu pot să depășesc un anumit prag.”
Patrick și Teodora, discuție în camera roșie! Tânărul îi spune că nu se simte atras să facă următorul pas. “Nu pot să depășesc un anumit prag.”

Patrick și Teodora au ajuns în camera roșie pentru a lămuri anumite aspecte cu privire la viitorul în casă.

Patrick și Teodora au ajuns în camera roșie, după ce tânărul a vrut să vorbească atât cu ea, cât și cu Alexandra, fiind cele două fete cu care a încercat o cunoaștere. Patrick i-a explicat acesteia că și-a dat voie până acum să încerce să facă următorul pas, însă nu simte nevoia să intre într-o cunoaștere și nu a apărut încă acea atracție pentru a face asta.

Patrick: Am considerat că trebuie să vorbesc atât cu tine, cât și cu Alexandra, deoarece sunteți fetele cu care sunt într-o cunoaștere sau nici nu știu

cum s-o numesc. Eu prefer să vorbesc cu tine sincer și transparent. Consider că acesta este cel mai corect lucru. În privința noastră, Teodora, am încercat să-mi dau voie să simt, să fac, dar nu pot să depășesc un anumit prag. Nu simt neapărat atracția aia de care am nevoie să intru într-o cunoaștere, nu simt să îmi dau voie și asta nu din vina ta. Pentru că acesta este cel mai important lucru pe care vreau să-l menționez.
Nu este prima situație a mea în care vine cineva care, probabil din foarte multe puncta de vedere este ok, dar nu reușesc să depășesc anumite momente. Și atunci am ajuns la concluzia că problema nu este la tine, este la mine.

Patrick îi spune Teodorei că nu se simte atras să facă următorul pas

Citește și: Antoni nu este afectat că a pus punct cunoașterii cu Rebecca: „Nu accept să mi se zică așa ceva. Faptul că a zis-o la nervi, asta e partea a doua. Își asumă și fiecare cu ale lui.”

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Bogdan și Francesca din Casa Iubirii, discuții despre comportamentul tânărului din ultima perioadă. “Poate nu suntem compatibili din punct de vedere amoros.”

Patrick a mai adăugat că nu știe de ce se întâmplă toate aceste lucruri, deoarece au mai fost alte fete care aveau numeroase calități, însă cu care nu a rezonat.

Încearcă să o facă pe Teodora să nu se simtă vinovată în vreun fel și crede că undeva problema este la el.

Patrick: Habar nu am, nu știu ce este, dacă este oboseala sau pur și simplu nu sunt atras, habar nu am. Pentru că chiar ai multe calități. Ești o femeie care ai foarte multe calități și ești apreciată de foarte multe personae, dar, în ceea ce mă privește pe mine, chiar am încercat să îmi dau voie.

Chit că au fost povești, nu vreau să mă axez pe situația care a fost discutată în gala, contează prea puțin. Nu vreau să se sublinieze sau să îți pierzi tu încrederea.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Teodora:   Nu e cazul.  

Teodora
Teodora[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Bogdan și Francesca din Casa Iubirii, discuții despre comportamentul tânărului din ultima perioadă. “Poate nu suntem compatibili din punct de vedere amoros.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies