Patrizia Paglieri are celulita pe coapse! A slabit peste 20 de kilograme, dar nu a scapat de problemele inestetice ale pielii!

Patrizia Paglieri are celulita pe coapse! A slabit peste 20 de kilograme, dar nu a scapat de problemele inestetice ale pielii!
Patrizia Paglieri are celulita pe coapse! A slabit peste 20 de kilograme, dar nu a scapat de problemele inestetice ale pielii!

Chef Patrizia Paglieri a slabit in ultimele luni peste 20 de kilograme si afiseaza in prezent o silueta de invidiat.

Din pacate insa, desi a reusit sa dea o noua forma frumoasa corpului sau, simpatica jurata nu a scapat de inestetica celulita, cea care ne da tuturor mari batai de cap.

De cand nu mai jurizeaza concurentii in emisiunile de gatit si nu mai gusta, toata ziua buna ziua, din preparatele diverse realizate de acestia, Patrizia Paglieri a topit peste 20 de kilograme. Slaba, cu un tonus ridicat, talia bine conturata si fara sa prezinte depozite de grasime pe abdomen sau deasupra genunchilor, Patrizia Paglieri se afla intr-o forma de zile mari.

Efortul brunetei este absolut laudabil mai ales pentru o persoana de 49 de ani, varsta sa actuala. Pentru a fi pe deplin multumita de felul in care arata, Patrizia ar trebui sa scape de celulita care i s-a format pe coapse, in zona unde aceasta cedeaza cel mai greu. Intra-adevar, studiile arata ca peste 99% dintre femei sunt atinse pe parcursul vietii de aceasta probleme inestetica, care poate fi diminuata cu efort sustinut.

In lupta cu celulita, specialistii recomanda o curele de detoxifiere, sportul practicat in mod constant, o hidratare optima, masajul si tratamente corporale, toate combinate cu un regim alimentar si de viata activ si sanatos.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Patrizia Paglieri vorbeste despre singurul barbat din viata sa: “A fost dragoste la prima vedere”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies