Patrizia, pe <lista neagră> a mafiei italiene

Patrizia, pe <lista neagră> a mafiei italiene
Patrizia, pe a mafiei italiene

Noi tensiuni și teste dramatice vor pune la încercare membrii clanurilor interlope italiene iar telespectatorii vor fi surprinși de o serie de întâmplări ce îi vor ține cu sufletul la gură, odată cu difuzarea unui nou episod din “Gomora”, în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Frica cea mare a Patriziei nu a dispărut. Deși îl are alături de Michelangelo, cei doi îndrăgostiți alegând să ignore sfaturile lui Gerlando, Patrizia se teme că va fi ucisă de unul dintre aliații săi. Suspectul principal este Nicola, până acum, cel mai de încredere om al mafiotei.

Pe de altă parte, Nicola conștientizează că el și vărul său, Lino, sunt luați în vizor de către Patrizia, de la razia autorităților care a dus la mari pierderi financiare clanurilor mafiote, și caută dovezi pentru a se dezvinovăți în fața șefei lor.

Mai mult, Nicola apelează la ajutorul lui Enzo, însă mafiotul crede că tânărul vrea să îi ia locul Patriziei și alege să nu între în <jocul> acesta periculos. Valerio însă, consilierul lui Enzo, nu este de acord cu decizia șefului său și întreaga situație devine mai mult decât tensionată între cei doi.

Cum va reacționa Michelangelo atunci când află că Patrizia este însărcinată? La ce test dramatic va fi supus Nicola de către aliații Patriziei, pentru a afla dacă este capabil să își elimine șefa și cum va reacționa Michelangelo când va afla că tatăl

său vrea eliminarea iubitei sale?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nu ratați astăzi, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.  



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies