Patru beneficii uimitoare ale samburilor de avocado

Patru beneficii uimitoare ale samburilor de avocado
Patru beneficii uimitoare ale samburilor de avocado

Fructul de avocado poate fi extrem de benefic pentru corp, insa este esential sa stii cum sa-l consumi.

Spre deosebire de alte fructe si legume, avocadoul contine mai multe tipuri de antioxidanti. Miezul si pielita fructului contin doar 30% dintre antioxidanti, restul gasindu-se in samburi.

1. Reduc colesterolul si inflamatiile
Ce efecte au acesti antioxidanti? Studii efectuate de-a lungul timpului arata ca antioxidantii care se gasesc in samburii de avocado scad colesterolul si reduc inflamatiile, prevenind astfel mai multe afectiuni, printre care si bolile cardiovasculare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

2. Au proprietati anticancerigene
Compusii fenolici care se gasesc in samburii de avocado usureaza durerile stomacale cauzate de ulcerul gastric. Flavonoizii sunt un alt tip de antioxidanti care se gasesc in samburi si sunt cunoscuti pentru proprietatile lor antincancerigene.

3. Intaresc sistemul imunitar
Daca ai sistemum imunitar slabit si te confunti adesea cu raceli sau episoade gripale, consumul samburilor de avocado este solutia perfecta pentru tine.

Substantele din compozitia samburilor sustin corpul in lupta contra bacteriilor si a virusurilor.
Citeste continuarea pe: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies