„Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre el” Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!

„Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre el” Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!
„Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre el” Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!

Rochiile Oanei Roman nu-i mai vin după ce vedeta a dat jos un număr impresionant de kilograme.

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, este o vedetă foarte apreciată la noi în țară, care de-a lungul timpului a surprins plăcut cu fiecare apariție a sa. Fiica lui Petre Roman are o mulțime de obiecte vestimentare pe care le poartă cu plăcere, adoptând un stil viu și colorat. Astfel, odată cu începerea sezonului cald, Oana Roman a fost nevoită să își reorganizeze garderoba și să scoată de la naftalină rochiile vaporoase de vară.

În momentul în care s-a apucat să deschidă cutiile cu rochii de vară și să le probeze, vedeta a avut parte de o surpriză.

Oana Roman își face curat în garderobă

Citește și: „Are o disciplină impecabilă în tot ce face.” Petre Roman are un stil de viață foarte sănătos la 76 de ani. Tatăl Oanei face sport în fiecare zi

Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!
Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba![Sursa foto: Instagram]

Oana Roman este extrem de activă în mediul online, acolo unde împărtășește zilnic cu urmăritorii săi evenimentele care se petrec în viața sa. Vedeta locuiești într-o vilă impresionantă și are o cameră întreagă pe care o folosește pe post de dressing. Fiica lui Petre Roman s-a apucat de curând să își reorganizeze garderoba și să scoată din cutii hainele de vară.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Atunci când le-a probat pentru a vedea care dintre ele îi mai sunt bune și care nu, Oana Roman a avut parte de o surpriză. Majoritatea rochiilor de vară i-au rămas largi. Astfel, vedeta este nevoită de doneze mai mult de jumătate din hainele pe care le avea special pentru sezonul cald.

 „ Am început despachetarea hainelor de vară. Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre ele. Am reușit să aranjez o parte dintre hainele de vară. Peste jumătate trebuie călcate și cam 30 la sută sunt bune de dat. Am două cutii imense pline de rochii și de haine pe care nu le mai port. Cred că am peste 30 de rochii, sacouri și geci, și multe altele.

Și tot mi-au rămas enorm de multe. O să fac și un shop my closet, dar când o să am putere să fac și coletele”,  a povestit Oana Roman pe contul său de Instagram.

Cum a reușit Oana Roman să slăbească 20 de kilograme

Citește și: „Eu am greutatea de la 25 de ani” Ce face Petre Roman în fiecare zi pentru a se menține în formă

Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!
Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba![Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După ce s-a despărțit de tatăl copilului său, Oana Roman a reușit să slăbească în jur de 20 de kilograme. Vedeta a apelat la proceduri estetice non-invazive regulate, dar și la metoda fastingului intermitent, combinând-o cu ceaiurile de slăbit.

Astfel, fiica lui Petre Roman urmează o dietă strică și este foarte atentă la orele la care mănâncă și la alimentele pe care le consumă.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„E greu când oamenii încep să te privească ca pe o divorțată.” Gabriela Cristea, destăinuiri emoționante despre divorțul de Marcel Toader

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies