Patru moduri de a pierde in greutate la locul de munca! Este atat de usor!

Patru moduri de a pierde in greutate la locul de munca! Este atat de usor!
Patru moduri de a pierde in greutate la locul de munca! Este atat de usor!

Atunci cand stai mult la birou si ti se face foame, orice cura de slabire poate fi distrusa. Iata cateva sfaturi pentru a evita capcanele alimentatiei irationale la birou.

1. Evitati automatul cu dulciuri si sandvisuri. Automatul cu mancare este un vinovat clar al cresterii in greutate. Tentatia unei gustari este prea aproape si de multe ori iti spui ca se intampla "doar azi".

2. Stresul de la locul de munca iti poate crea o pofta de mancare inchipuita. Impulsul de a manca atunci cand esti stresat este cunoscut, iar specialistii in nutritie sustin ca trebuie alungat "mancatul emotional".



3. Alternati cafeaua cu ceaiul. Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul American de Nutritie, ceaiurile pot stimula consumul de energie si oxidarea grasimilor atunci cand este asociat cu cafeina. Nutritionisti recomanda ca dupa pranz, sa inlocuiti cafeaua cu ceaiul.

4. Inlcuiti masina cu bicicleta sau cu transportul in comun. O masina poate fi cel mai simplu mod de a ajunge la locul de munca, dar inlocuitea acesteia cu un alt mijloc de transport va poatea ajuta sa scadeti in greutate.
Daca este prea complicat sa alegeti bicicleta, putei opta pentru mijloacele de transport in comun, mersul pana la statie este, pana la uram, o activiatate fizica. Daca nu vreti sa renuntati la confortul automobilului, parcati masina un pic mai departe, pentru a merge macar cativa pasi pana la birou.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies