Paul de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost descalificat: „M-apucă mila”

Paul de la Puterea dragostei
Paul de la Puterea dragostei a fost descalificat

Ce a dezvăluit fostul concurent al emisiunii Puterea dragostei, după ce a fost descalificat în urma bătăii cu Marinescu și cu Akebono.

Vestea că Paul de la Puterea dragostei și Akebono au fost descalificați din cauza unui conflict cu Marinescu. Cei doi concurenți au fost anunțați în emisiunea de vineri de către Cristina Mihaela Dorobanțu că nu este admis acest comportament în emisiune și că sunt descalificați.

Paul și Akebono au ajuns deja în România, iar la scurt timp după difuzarea momentului care a luat pe toată lumea prin surprindere, Paul a vrut să vorbească puțin cu susținătorii lui, să le explice:

„Sper că ați văzut episodul de astăzi și că ați tras o concluzie corectă și că ați văzut cine a fost de vină. Diseară o să revin cu un Live. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere”, i-a anunțat Paul pe susținătorii săi, la scurt timp după ce a fost descalificat de la Puterea dragostei.

Paul de la Puterea dragostei
Paul de la Puterea dragostei descalificat[Sursa foto: Captură YouTube]

Înainte de aceste explicații, Paul a împărtășit pe contul său de Instagram câteva versuri de-ale piesei „Când vă văd m-apucă mila”, a lui Tzanca Uraganu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Cand va vad m-apuca mila ca nu va duce bila
NU va duce bibilica, nu sunteti buni de nimica

Nimica nu stiti voi, nici cat face doi plus doi
Si aveti numa' harfe-n voi, de ghertoi ”.

Cei mai afectați de plecarea lui Paul și al lui Akebono au fost George și Cristian Comănici, care au plâns minute în șir după ce au primit această veste neașteptată.

Paul a dezvăluit imediat ce a aflat că trebuie să se întoarcă în România că îi pare extrem de rău pentru că nu a putut să își atingă țelul și să ajungă la nivelul pe care îl dorea.

Visul său cel mai mare era să cunoască o fată și să arate Puterea dragostei, așa cum își dorea. Tânărul ar vrea să se întoarcă și consideră că a fost nedrept să fie descalificat după prima abatere.

 

Însă, potrivit regulilor, concurenții descalificați nu se mai pot reîntoarce în casă, însă s-au întâmplat și excepții în sezonul al doilea. Andy și Turcu au revenit în casă, după mai multe luni de la descalificare.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca știa totul despre relația lui Livian de la Puterea Dragostei cu Florentina! Dezvăluiri incendiare

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies