Paul de la Puterea dragostei, primele imagini cu iubita sa: „Vă mulțumesc tuturor”

Paul de la Puterea dragostei
Paul de la Puterea dragostei alături de Alexandra si Adriana

Fostul concurent de la Puterea dragostei este nedezlipit de iubita sa. Cu cine se iubește, după ce a fost descalificat de la Puterea dragostei.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. La numai câteva săptămâni după ce a fost descalificat de la Puterea dragostei, Paul trăiește cele mai frumoase momente din viața sa.

Fostul concurent al emisiunii s-a luptat din greu să revină în Turcia, ba chiar a creat o petiție în care și-a rugat susținătorii să semneze ca să se întoarcă în postura de concurent. Încercarea nu a avut succes, așa că Paul a renunțat.

Însă, se pare că Paul de la Puterea dragostei și-a găsit fericirea și este mai bucuros ca niciodată. După mai multe săptămâni de suferință, Paul este extrem de fericit. Fostul concurent este într-o relație cu o tânără brunetă, pe nume Maria. Cei doi s-au fotografiat pe rețelele de socializare și au primit numeroase aprecieri.

Paul de la Puterea dragostei si iubita sa
Paul de la Puterea dragostei si iubita sa, Maria[Sursa foto: Instagram]

Ești dragostea mea și prietenul meu cel mai bun”, a scris tânăra pe contul său de socializare, iar comentariile prietenilor nu s-au lăsat așteptate:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Frumoșilor, să fiți fericiți!/ Să fiți fericiți și să vă înțelegeți si sa fiți alături și la bine si la greu❤️✌️/ De aici se vede ca esti o persoana adevarata nu fake! Ai preferat să rămâi în țară și să nu mai mergi in emisiune, in plus ti-ai gasit și jumătatea! Bravo tie te sustin in continuare ❤️❤️ sunteti super frumosi amândoi”, au fost doar câteva dintre mesajele susținătorilor.

Paul a ținut să le mulțumească tuturor pentru faptul că îi sunt alături în aceste momente în care este extrem de fericit.

Paul de la Puterea dragostei si iubita sa
Paul de la Puterea dragostei si iubita sa, Maria[Sursa foto: Instagram]

„Va mulțumim tuturor pentru cuvintele frumoase și pentru faptul că credeți atât de mult in noi. Va pup dragii mei și va iubesc! ❤️🙏🏽 ”

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Paul de la Puterea dragostei, descalificat din cauza lui Marinescu

De altfel, în ziua în care a fost descalificat, Paul și-a exprimat regretul că nu a reușit să cunoască pe nimeni care să îl facă să se îndrăgostească și să le arate tuturor cum se comportă atunci când este îndrăgostit. Visul său cel mai mare era să cunoască o femeie de care să se îndrăgostească în emisiune și să ajungă până în finală.

Timp de câteva zile, Paul a flirtat intens cu sora Alexandrei, Adriana. După câteva săruturi, cei doi și-au dat seama că nu se potrivesc și au decis să fie doar amici, însă au continuat să se tachineze până la descalificarea lui Paul din emisiune.

Tânărul a fost eliminat după ce l-a lovit pe Marinescu. Concurentul a primit un cartonaș roșu pentru acest gest și a plecat acasă.

El nu a fost singurul eliminat, a fost urmat de către Akebono, care a decis să plece și el de la Puterea dragostei.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Vlogger-ul Denis Petcu spune adevărul despre Alexandra: "”O să-i împrospătez memoria cu niște filmări”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies