O rețetă nouă încercată de Paula Chirilă a fost împărțită și cu urmăritorii ei de pe Facebook.
Paula Chirilă este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe și persoane de televiziune, de la noi din țară. În plus, aceasta obișnuiește să fie activă și pe rețelele sociale, și nu doar prin intermediul fotografiilor și a filmulețelor legate de viața și cariera sa, dar aceasta împarte și diverse pregătiri de rețete, pe pagina sa de Facebook. De această dată, cu câteva zile în urmă, aceasta a pregătit o rețetă simplă de cremă de brânză aperitiv.
Burger din broccoli, pregătit de Paula Chirilă
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente
- Un buchet de broccoli
- Parmezan
- Pesmet
- Mozzarella sau cașcaval
- Sare
- Piper
Mod de preparare
„ Am să pun acum la fiert buchetul ăsta frumos de broccoli, mai avem nevoie de parmezan, pesmet și un pic de mozzarella sau cașcaval cu care o să-l umplem ca să iasă gustos.
Spălăm buchetul de broccoli, am să-l tai în buchete mari și îl pun la fiert 8-10 minute. Mai încerc din când în când să văd dacă s-au fiert, nu mă iau după ceas.
Am scurs broccoli, într-o sită și îl transfer aici în bol ca să adaug după aceea restul ingredientelor. Furculița nu e atât de eficientă, așa că m-am hotărât să încerc cu această ustensilă, de cartofi.
Am pisat broccoli, am pus sare la fiert, trebuie mai târziu să-l potrivesc de sare. Acum adaug 2 linguri de parmezan și 3 linguri de pesmet, sper că e de ajuns, că broccoli-ul e destul de umed... nu știu, parcă simt nevoia de patru, patru linguri de pesmet și de parmezan, 2 linguri. Le amestec bine, mai pun un pic de sare că am nevoie și un pic de piper, după gust.
Și acum mă apuc să modelez burgerii sau chiftelele mari de broccoli, pe care, pentru un gust suplimentar, pentru un plus de savoare, am să le umplu cu brânză, pe unu am să-l umplu cu mozzarella așa deja și pe unu am să-l umplu cu cașcaval, să văd care-i mai bun. Am un pic de cașcaval afumat, facem chiftele din acestea, le împart în două și pun în mijloc mozzarella și închid chifteaua, să vedem cum iese.