Paula Chirilă a scăpat ”porumbelul” în direct, la TV! Ce va face de Crăciun

Paula Chirilă a scăpat ”porumbelul” în direct, la TV! Ce va face de Crăciun
Paula Chirilă a scăpat ”porumbelul” în direct, la TV! Ce va face de Crăciun

Paula Chirilă a surprins pe toată lumea atunci când a recunoscut că a divorţat, iar mărturisirile făcute de vedetă nu se opresc aici, întrucât ea a dezvăluit că va petrece Crăciunul alături de Marius Aciu.

 

După ce au divorţat, Paula Chirilă şi Marius Aciu au rămas în relaţii bune de dragul fiicei lor, Carla, motiv pentru care de Crăciun vor fi împreună, scrie WOWbiz.ro

 

"Nu ne-am certat. Am zis că nu mai vorbesc despre asta. Nu a fost nimic tradiţional, cu bătăi.... A fost o discuţie normală, exact cum vorbesc acum.

S-a aşternut vremea, mai mulţi factori. Nu am fost supăraţi unul pe celălalt, nimic. Noi ne înţelegem bine acum. Port o amintire foarte frumoasă. Au fost 12 ani cu bune şi cu rele", a spus Paula Chirilă.

 

Mai mult de atât, ea a recunoscut că va găti friptura preferată a fostului soţ:  "Vom fi împreună de sărbători. De Crăciun vine, vine Moşul, fac friptura aia bună care îi place lui.

N-aş vrea să escaladăm subiectul cu Carla, am discutat cu ea, dar încă nu am adâncit foarte mult subiectul. Nu înţelege ea anumiţi termeni. Mama a stat tot timpul cu Carla. E greu, cumva mi-e greu, mă simt şi vinovată", a mai spus Paula Chirilă. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Paula Chirila spune cat de greu i-a fost in perioada divortului

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies