Paula Chirila spune cat de greu i-a fost in perioada divortului

Paula Chirila spune cat de greu i-a fost in perioada divortului
Paula Chirila spune cat de greu i-a fost in perioada divortului

Divortul momentului in showbiz ii are in plim-plan pe actrita Paula Chirila si fostul ei partener de viata, Marius Aciu.

 

Dupa 12 ani de casnicie, actrita Paula Chirila si medicul Marius Aciu au decis sa-si incheie casatoria, sa rupa actul care ii unea si sa porneasca pe drumuri separate.

Paula Chirila a declarat ca decizia a fost luata de comun acord, in urma cu mai mult timp, insa divortul a fost finalizat acum mai bine de o luna.

Partile s-au intalnit in cabinetul unui notar public si au semnat, de comun acord, actul care certifica incheierea casatoriei lor.

Prezenta joi seara la un eveniment monden, la o petrecere de revista, actrita Paula Chirila ne-a vorbit despre perioada grea traversata de curand. “Noi suntem in relatii foarte bune, eu si cu fostul sot. Stiu ca a aparut (n.r.:informatia privind divortul). Ati aflat, asta e! Da, am divortat! Am divortat de o luna si ceva.

Am tinut totul…n-am vrut sa trag de nimeni pentru ca eu sunt un om extrem de discret. Na, pur si simplu…e un moment in viata cand se intampla. Nu spun ca divortul este ca mersul la alimentara, ca doar nu o faci in fiecare zi si tocmai de asta nu am simtit nevoia sa ies in public si sa zic”, a declarat Paula Chirila pentru WOWbiz.ro.

“Divortul a avut loc la notar, de comun acord. Ti-am spus, suntem doi oameni maturi, civilizati si normali la cap. Nu a fost o decizie usor de luat, evident si, nici acum nu imi e usor nici mie si nici lui. Dar incercam amandoi sa trecem peste momentul asta si sa ne refacem vietile. Eu am ramas cu fetita in apartamentul inchiriat, pentru ca stau cu chirie, iar el s-a mutat in alta parte”, a adaugat artista.

Dupa 12 ani de casnicie, in care au locuit in orase diferite, ea la Bucuresti, iar sotul la Cluj, unde lucreaza ca medic, Paula Chirila si Marius Aciu continua sa aiba o comunicare foarte buna.

“Carla a ramas la mine, e cu mine. Marius vine si o vede aproape zilnic, suntem ok in privinta asta. Ne intelegem foarte bine. In afara de faptul ca nu mai suntem casatoriti legal, in rest, ne intelegem bine.

Suntem doi oameni sanatosi la cap, doi oameni care s-au iubit si se pretuiesc unul pe celalalt. El e un om minunat si il pretuiesc foarte mult, e un barbat inteligent, un barbat frumos, dar, n-a mai fost sa mai fie!”, a conchis Paula Chirila.

Sursa: WOWbiz.ro

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Paula Chirilă, impresionată total: ”Durerea unui părinte care aude doar diagnosticul – cancer!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies