„Pe unde ne prindeam, ne înțepam.” După ce nu s-au suportat ani de zile, Marius Manole și Carmen Tănase au devenit prieteni. Ce s-a întâmplat cu relația celor doi

„Pe unde ne prindeam, ne înțepam.” După ce nu s-au suportat ani de zile, Marius Manole și Carmen Tănase au devenit prieteni. Ce s-a întâmplat cu relația celor doi
„Pe unde ne prindeam, ne înțepam.” După ce nu s-au suportat ani de zile, Marius Manole și Carmen Tănase au devenit prieteni. Ce s-a întâmplat cu relația celor doi

Carmen Tănase și Marius Manole au o prietenie solidă de mulți ani, dar lucrurile nu au stat așa de la început.

Carmen Tănase și Marius Manole sunt actori renumiți în România, având o carieră impresionantă care i-a adus în atenția și în inimile spectatorilor. Datorită talentului lor remarcabil, au lângă ei multe persoane care îi apreciază și susțin.

Cei doi au avut ocazia să colaboreze de mai multe ori pe scenă, iar această experiență i-a apropiat și a contribuit la dezvoltarea unei strânse relații de prietenie.

Cu toate acestea, în trecut, relația lor nu a fost întotdeauna la fel de armonioasă precum este acum.

Citește și: ,,Nu este imposibil să construiesc o poveste frumoasă.” Prin ce sacrificii a trecut Denisa Tănase pentru succesul de care are parte acum. Ce a declarat artista despre afacerile cu care se ocupă în prezent

Cum au ajuns Marius Manole și Carmen Tănase să se împrietenească

Marius Manole a mărturisit că piesa de teatru scrisă de Lia Bugnar a fost factorul care i-a adus împreună pe el și pe Carmen Tănase, deoarece ambii aveau dorința de a juca în acea producție. De atunci și până în prezent, au cultivat o relație de prietenie frumoasă și solidă.

„Nu ne suportam neapărat. Pe unde ne prindeam, ne înțepam și chiar nu eram de acord cu felul celuilalt de a exista pe lumea aceasta.

Ni s-a propus acest spectacol de Lia Bugnar, «Ce avem noi aici?» și nu am avut încotro pentru că mie îmi plăcea textul, ei îi plăcea textul, eu nu voiam să renunț la rol, ea nu voia să renunțe la rol.Atunci am zis OK, dar la primele repetiții eram foarte distanți până când unul a zis ceva și am început să râdem. De atunci nu ne-am mai oprit din râs și râdem și în ziua de azi pe unde putem, chiar și în spectacole”, a precizat Marius Manole pentru ego.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Marius Manole și Carmen Tănase împărtășesc pasiuni comune

În prezent, Carmen Tănase și Marius Manole își petrec mult timp împreună, având în comun nu doar pasiunea pentru teatru, ci și iubirea față de animalele fără stăpân. Ambii actori demonstrează un simț al empatiei și o grijă aparte față de aceste creaturi, consolidând legătura lor ca persoane atente și iubitoare.

„Dăm de mâncare câinilor din benzinării, plângem până plecăm de lângă ei, după ne gândim să ne întoarcem, să îi luăm sau să nu îi luăm, ne convingem unul pe celălalt: «Lasă, ai 2 câini, nu poți salva toată planeta!». Cam așa sunt drumurile noastre”, mai adaugă Marius Manole  pentru sursa menționată anterior.

Marius Manole menționează că uneori Carmen Tănase poate fi prea deschisă și prietenoasă cu cei din jur.

În plus, ea tratează admiratorii săi ca pe prieteni, și nu ca pe simpli fani, chiar ajungând să le ofere numărul său personal de telefon.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ea stă cu toată lumea, vorbește, ia numere de telefoane, își dă numărul de telefon. E foarte prietenoasă, mult prea prietenoasă la un moment dat. Dai numărul de telefon, dar nu știi cui îl dai, îl vezi pe om pentru prima dată. Îi invită la teatru, dă bilete, e foarte omenoasă, e un om foarte bun(…)”, a mai precizat actorul pentru aceeași sursă.

Citește și: „Mi se pare straniu că nu a înțeles un detaliu esențial”. Mădălin Ionescu, despre scandalul în care este implicat George Buhnici



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

”Durerea era nasoală.” Alina Eremia, dezvăluiri despre problema cu care se confruntă. Motivul pentru care a fost nevoită să meargă la medic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies