„Pe viață și pe moarte”. Bogdan Mocanu și Bobicioiu se pregătesc de lupta în cușcă? Ce au în plan cei doi

Bogdan Mocanu și Bobicioiu se pregătesc de lupta în cușcă?
Bogdan Mocanu și Bobicioiu se pregătesc de lupta în cușcă?

Bogdan Mocanu și Alex Bobicioiu s-au întâlnit la mare și au pus la cale un plan. Urmează cei doi să organizeze un meci de MMA?

Bogdan Mocanu și Alex Bobicoiu se află în prezent pe litoralul românesc, acolo unde s-au și întâlnit să „pună țara la cale”. Cei doi au discutat cele mai noi evenimente din viața lor și le-au mărturisit fanilor că au în plan să organizeze, împreună, un meci de MMA.

Citeste si: „Îmi pare rău, dar n-am avut ce să fac...”. Alexandru Bobicioiu, despre despărțirea de Simina Loica

Bogdan Mocanu și Bobicioiu se pregătesc de lupta în cușcă?
Bogdan Mocanu și Bobicioiu se pregătesc de lupta în cușcă?[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu și Bobicioiu se pregătesc de lupta în cușcă?

Până atunci, Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă se vor lupta în cușcă pentru a demonstra tuturor care dintre ei este cel mai bun, iar Bogdan Mocanu nu s-a putut abține să nu facă haz de necaz, spunând că urmează să se lupte și el cu Bobicioiu în cușcă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Gata, am programat următorul meci în cușcă. Cu Bobi și eu mă duc în cușcă. Aia e, pe viață și pe moarte”, a spus fostul concurent de la Puterea Dragostei, în glumă, pe rețelele de socializare.

Citeste si: Bobicioiu recunoaște, de față cu Alex Zănoagă, ce se întâmplă între el și Simina Loica! Sunt sau nu cei doi împreună: „Un sentiment foarte mare și din partea ei și din partea mea”

Simina Loica
Simina Loica[Sursa foto: Instagram]

Alex Bobicioiu și Simina s-au împăcat

Alex Bobicioiu și Simina Loica formează un cuplu de două luni și jumătate. Recent, cei doi s-au afișat împreună la mare în timp ce se sărutau, iar imaginile au făcut înconjurul rețelelor de socializare.

De asemenea, Alex Bobicioiu susține că nu Alex Zănoagă a fost motivul separării, ci anumite discuții care ar exista în orice cuplu.

„Suntem înca impreună. Nu am putut sa stam prea mult despărtiti. Au fost discutii ca in orice relatie, nu Alex Zănoagă este motivul. Nu ne-am certat din cauza lui. În orice cuplu mai sunt certuri, se mai intamplă.(...)", a povestit Alex Bobicioiu în cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Îmi pare și mie rău”. Simina Loica, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a sărutat cu Alex Bobicioiu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies