Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani! Anunțul făcut de Claudiu Năsui, fostul ministru al Economiei

Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani!
Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani!

Claudiu Năsiu, deputatul USR, a făcut anunțul chiar acum! Fostul ministru al Economiei declară că pensiile speciale au crescut cu 73%!

Fostul ministrul al Economiei, deputatul USR Claudiu Năsui, a făcut o postare pe rețelele de socializare în care explică faptul că în ultimii șase ani pensiile speciale au crescut cu nu mai puțin de 73%, iar PSD și PNL nu au nicio intenție să le elimine. Mai mult decât atât, oficialul a informat că în cursul anului 2021 aceste venituri au crescut cu încă 8% față de cum erau în 2020.

 

Citeste si: Anunț de ultimă oră pentru români! Pensiile cresc de la jumătatea aceastui an

Fostul ministrul al Economiei, deputatul USR Claudiu Năsui
Fostul ministrul al Economiei, deputatul USR Claudiu Năsui[Sursa foto: Facebook]

Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani!

Fostul ministru al Economiei în Guvernul Cîțu a explicat, pe contul lui oficial de Facebook, faptul că pensiile speciale sunt „creația PSD-PNL”, drept pentru care aceste două partide nici nu se gândesc la eliminarea lor.

De asemenea, oficialul a spus că acestea cresc de la an la an, dar chiar și așa PSD și PNL declară în continuare că nu au bani pentru reducerea impozitării muncii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„O singură categorie de speciali a fost eliminată: parlamentarii. Deci se poate. Pur și simplu clasa politică alege să nu o facă.

(...) Ce fac restul pensiilor speciale? Cresc în continuare bine mersi. Deși, înainte de alegeri, PSD-PNL clamau că vor elimina pensiile speciale de urgență, acum încep să le găsească justificări.

Ba că „nu sunt speciale”, ba că sunt „justificate”, ba că unii „au nevoie” de ele(!). Să înțeleagă toată lumea: pensiile speciale pot fi eliminate chiar de mâine. Însă ei promit că o vor face altcândva, în viitor.

După următoare alegeri, probabil, să mintă iar lumea că vor să le taie. În realitate, sistemul pensiilor speciale e creația PSD-PNL și nu au nici cea mai mică intenție să-l elimine. Dimpotrivă, tot ei susțin noi pensii speciale pentru primari și viceprimari", a scris Claudiu Năsui pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Vești bune pentru românii care locuiesc la bloc! Se dau bani de la stat pentru multe lucrări de renovare

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani!
Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani![Sursa foto: PixaBay]

Claudiu Năsui: „Nu mai sunt bani să lase și românilor care muncesc”

Deputatul USR Claudiu Năsui a subliniat faptul că singura soluție pentru a scăpa din sărăcie ar fi reducerea impozitării muncii prin aplicarea cât mai rapidă a zero taxe pe salariul minim. 

„An de an, PSD-PNL au spus că nu se poate, pentru că <nu sunt bani>. De fapt, bani sunt.

Dar sunt pentru a plăti miliarde în pensii speciale și pentru sinecurile la stat, care cresc an de an. Când mai auziți politicienii zicând că nu sunt bani pentru a ne scădea taxele și a ne lua mai puțin din muncă, uitați-vă cât din buzunarele lor și ale clientelei de partid sunt umplute din banii noștri. După ce achită polițele clientelei politice, sinecurile și mafia de partid, nu mai sunt bani să mai lase și românilor care îi muncesc.
Acolo, într-adevăr, nu mai ajung banii"
, a mai scris fostul ministru al Economiei în Guvernul Cîțu



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Este oficial! Românii ies la pensie mai devreme în 2022! Care este limita de vârstă pentru femei și pentru bărbați

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies