„Pentru aplicarea fondului de ten folosesc un burețel! Îl spăl cu o bucată de săpun pentru că dacă-l spălați cu săpun lichid nu se spală așa bine.” Trucurile de frumusețe ale Gabrielei Cristea!

„Pentru aplicarea fondului de ten folosesc un burețel! Îl spăl cu o bucată de săpun pentru că dacă-l spălați cu săpun lichid nu se spală așa bine.” Trucurile de frumusețe ale Gabrielei Cristea!
„Pentru aplicarea fondului de ten folosesc un burețel! Îl spăl cu o bucată de săpun pentru că dacă-l spălați cu săpun lichid nu se spală așa bine.” Trucurile de frumusețe ale Gabrielei Cristea!

Gabriela Cristea a împărtășit în mediul online o serie de trucuri de frumusețe.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Vedeta postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice alături de familia sa, cu rețetele pe care le gătește, dar și alte lucruri utile pentru urmăritorii săi. De data aceasta, prezentatoarea a împărtășit în mediul online câteva trucuri de frumusețe la care apelează atunci când vrea să aibă un aspect impecabil.

Cum își coafează Gabriela Cristea părul

Citește și: „Voi sunteți niște puturoase care considerați că eu gătesc prea mult și probabil voi nu prea gătiți.” Gabriela Cristea, mesaj acid pe rețelele de socializare, pentru cei care o critică

Citește și: „Anul ăsta am ales să lăsăm un designer să ne facă decorațiunile de sărbători.” Cum și-a împodobit Gabriela Cristea bradul de Crăciun

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gabriela Cristea se poate lăuda cu o podoabă capilară demnă de reclamele la șampon. Cu toate acestea, deși ne-am fi așteptat ca pentru îngrijirea părului său să aibă un întreg ritual, vedeta a mărturisit că nu folosește foarte multe produse, ci doar un șampon pentru păr vopsit și balsam pe păr.

Ulterior, după ce își usucă părul, pentru mai mult volum îl prinde în coc până ce ajunge să îl coafeze.

De asemenea, atunci când vrea să își facă bucle, nu le desface până în momentul în care trebuie să apară la evenimentul dorit, astfel încât să le păstreze aspectul impecabil.

Am început cu un spălat pe păr. Deseori m-ați întrebat ce șampon folosesc. Nu folosesc mereu aceleași produse, dar mă spăl cu șampon pentru păr colorat și folosesc și balsam. Eu vă recomand să folosiți o protecție termică atunci când vă uscați părul și vi-l coafați.

Eu nu folosesc pentru că mi se pare că îmi îngrașă părul. Îl strâng bine de tot în vârful capului pentru că asta o să-i confere și volum. Mai am de făcut doar niște bucle. De desfăcut, le desfac de abia diseară când mă duc la emisiune, ca să arate impecabil .”, a povestit Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea, truc util pentru curățarea burețelului de machiaj

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În ceea ce privește aplicarea fondului de ten, prezentatoarea TV a dezvăluit că folosește o cremă hidratantă pe post de bază de machiaj.

De asemenea, bruneta aplică fondul de ten cu ajutorul unui burețel special, pentru care a oferit și un truc util de curățare.

Trucurile de frumusețe ale Gabrielei Cristea!
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Eu nu folosesc bază de machiaj, ci folosesc o cremă. Pentru aplicarea fondului de ten folosesc întotdeauna un burețel. Îl spăl întotdeauna înainte să îl folosesc și îl storc bine de apă. Îl spăl cu o bucată de săpun pentru că dacă-l spălați cu săpun lichid nu se spală așa bine .”, a explicat soția lui Tavi Clonda.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Radu Ille. "Când ieșeam din mină, de la program, aveam fața neagră și scuipam smoală. Doar ochii și dinții se mai vedeau de mine.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies