„Pentru că oamenii spuneau în felul următor, că așa cum sunt eu, excentrică, nu aș vrea răul acestui popor!” De ce și-a dorit Oana Zăvoranu să candideze la președinție?

„Pentru că oamenii spuneau în felul următor, că așa cum sunt eu, excentrică, nu aș vrea răul acestui popor!” De ce și-a dorit Oana Zăvoranu să candideze la președinție?
„Pentru că oamenii spuneau în felul următor, că așa cum sunt eu, excentrică, nu aș vrea răul acestui popor!” De ce și-a dorit Oana Zăvoranu să candideze la președinție?

Oana Zăvoranu este o persoană foarte cunoscută de la noi din țară, iar în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare s-a zvonit că și-ar dori să devină președinte.

Într-un interviu recent, Oana Zăvoranu a mărturisit că gluma sa a devenit rapid virală și că a fost uimită de reacția entuziastă a susținătorilor săi. Sute, chiar mii de mesaje au început să curgă, cerându-i să candideze pentru o poziție de conducere.

Citește și: „Și am zis bă, dar eu am stat în relațiile alea ca nu puteam să stau singură sau cum adică?” Doinița Oancea a vorbit despre viața de femeie singură

Citește și: „Încă sunt un copil. Știu foarte bine că eram, încă sunt, un copil foarte sufletist.” Betty Salam a vorbit despre cel mai mare defect al ei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce și-a dorit Oana Zăvoranu să candideze la președinție

Oana Zăvoranu, a dezvăluit că totul a pornit dintr-o glumă iscată pe rețelele de socializare într-o încercare de a aduce o notă de umor în contextul nemulțumirii românilor cu privire la traiurile din diverse orașe ale țării.

Cu toate acestea, vedeta a subliniat că gluma inițială nu a implicat o dorință serioasă de a ocupa o funcție publică și că nu avea un plan sau consilieri pregătiți pentru a face față unei astfel de responsabilități. 

„Sincer, foarte sincer, a pornit dintr-o glumă iscată pe conturile mele de socializare, românii fiind nemulțumiți de traiurile din diverse orașe din țărișoara noastră. Și atunci a fost așa ca un fel de herubism, a fost așa ca o chestie, în momentul în care au venit sute, mii, de mesaje, că mă vor. Știi din ce cauză? Pentru că oamenii spuneau în felul următor, că așa cum sunt eu, excentrică, nu aș vrea răul acestui popor.

Deci a pornit dintr-o glumă, nu că mă gândeam eu sau că îmi doream lucrul acesta. Dacă aș fi câștigat, acum, în acest moment, nu aș ști să vă spun ce aduceam bun. Dacă mă gândeam serios și îmi implementam acest lucru ca fiind unul posibil și potențial, aș fi avut consilieri și aș fi avut un plan cu care să vin în fața oamenilor și să spun ce aș face.
Acum este tardiv să spun eu ce aș fi făcut, când gândul meu este cu totul și cu totul în altă parte”,
a mărturisit Oana Zăvoranu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a spus Oana Zăvoranu despre împăcarea cu Alex Ashraf

În timpul unei apariții televizate, vedeta a oferit câteva detalii despre starea relației ei cu soțul ei. Prin urmare, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu au remediat situația, cu toate acestea, se pare că celebra doamnă nutrește în continuare sentimente profunde de iubire pentru bărbatul care rămâne soțul ei.

„Nu ne-am împăcat…dar asta nu înseamnă că îl urăsc.

10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni. Când simt că mi-e puțin dor fac asta…este încă soțul meu…", a declarat Oana Zăvoranu, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„În clipa în care pianul a început să prindă viaţă sub degetele lui Horia, iar vocea lui să se propage în atmosferă!” Motivul pentru care Loredana Groza a îngenunchiat în fața lui Horia Moculescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies