Pentru cei care urăsc astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-aţi citit

Pentru cei care urăsc astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-aţi citit
Pentru cei care urăsc astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-aţi citit

Nu toată lumea este pasionată de „dansul” stelelor pe cer, aşa că nu toată lumea înţelege ce se petrece cu astrele şi care este influenţă lor asupra oamenilor.

Gemeni

Alege-ţi un nou hobby că să-ţi demonstrezi multiplele talente. Dacă te încânta ideea, poţi încerca şi dansul la bară. Este o formă excelenţă de a te menţine în formă, de a învaţă să-ţi coordonezi mişcările.

Rac

Nu mai fi atât de serios. Acceptă şi glumele din când în când pentru că îţi vor schimbă starea de spirit. Cei din jurul tău vor vedea şi ei altă faţă a ta, nu doar cea care se plânge în continuu.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Imagini de senzatie de la botezul nepoatei lui Traian Basescu. Uite cum a aratat tortul si cum a dansat fostul sef al statului cu fiica lui, Elena.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies