Pentru EA s-a "luptat" Giani Kirita in ringul de dans, in urma cu cativa ani. O recunosti pe tanara aceasta sexy?

Pentru EA s-a
Pentru EA s-a "luptat" Giani Kirita in ringul de dans, in urma cu cativa ani. O recunosti pe tanara aceasta sexy?

Giani Kirita a participat la o emisiune de dans. Partenera lui a fost o tanara frumoasa.

 

Giani Kirita, unul dintre cei mai indragiti, dar si controversati fosti concurenti ai super show-ului Exatlon, a fost, in urma cu aproape cinci ani, partenerul de dans al Danei Matei, o tanara coplesita de necazuri la vremea respectiva.

Fostul fotbalist s-a trezit in "ringul visurilor" intr-o postura care nu avea nimic de-a face cu sportul dur care l-a consacrat. S-a descurat insa remarcabil si chiar daca nu au castigat competitia, Dana si Giani s-au numarat printre cei mai populari concurenti ai emisiunii de dans.

 

 

Ei bine astazi, fosta protejata a lui Giani Kirita este de nerecunoscut. Tanara timida care voia sa arate ca se poate descurca financiar din dans, marea ei pasiune, si spera sa-i plateasca si datoriile mamei, s-a transformat intr-o femeie sigura pe ea. Protagonista noastra are deja o multime de realizari pe plan profesional.

Giani Kirita isi sustine in continuare partenera de la "Dansez". Dana Matei s-a schimbat complet.

Dana Matei este studenta la UNATC, la sectiunea "Coregrafie", este o dansatoare profesionista apreciata si impreuna cu sotul ei, Bob, a pus bazele unei trupe muzicale.

Cei doi indragostiti strabat tara in lung si in lat, la spectacole, iar cateodata ii insoteste si fetita lor. Da, ati citit bine, Dana si sotul ei au o micuta minune in varsta de aproape doi ani care a devenit centrul universului lor.

Giani Kirita a fost printre primii care i-au felicitat pe tineri pentru succesele lor si le-a promis acestora ca ii va sustine intotdeauna. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop complet Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Venus va intra in Constelatia Leului. Care va fi cea mai afectata zodie in saptamana 10 - 16 iunie 2018

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies