“Pentru mine tata a fost zeul meu suprem! Cred că ar fi fost el mai bun bunic din lume. Își dădea sufletul pentru familia lui.” Augustin Viziru a povestit aspecte legate de perioada în care și-a pierdut tatăl

“Pentru mine tata a fost zeul meu suprem! Cred că ar fi fost el mai bun bunic din lume. Își dădea sufletul pentru familia lui.” Augustin Viziru a povestit aspecte legate de perioada în care și-a pierdut tatăl
“Pentru mine tata a fost zeul meu suprem! Cred că ar fi fost el mai bun bunic din lume. Își dădea sufletul pentru familia lui.” Augustin Viziru a povestit aspecte legate de perioada în care și-a pierdut tatăl

Augustin Viziru a suferit foarte mult în perioada în care și-a pierdut tatăl, aspect care îl va afecta întotdeauna.

Augustin Viziru este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. De curând, acesta a participat la un podcast, în cadrul căruia a dezvăluit anumite aspecte legate de viața sa personală, printre care și amănunte legate de momentul în care și-a pierdut tatăl, dar și cum l-ar fi văzut pe tatăl său, ca bunic, al fiicei sale.

 

Augustin Viziru a povestit aspecte legate de perioada în care și-a pierdut tatăl

În ciuda faptului că în acest an se împlinesc 10 ani de când Augustin Viziru și-a pierdut tatăl, actorul încă resimte momentul pe deplin. Chiar dacă avea vârsta de doar 60 de ani, în momentul în care a trecut în neființă, tatăl acestuia a suferit mult, odată cu închiderea bazei sportive pe care o deținea.

Supărările au continuat, ca într-o zi, la insistentele fiului său, tatăl lui Augustin Viziru să afle că suferă de cancer, de gradul IV.

60 de ani... tânăr... probleme... supărări.(...) Tata, de exemplu, când se trezea, prima oară, că stătea la Predeal, alerga până la Trei Brazi și înapoi, apoi la saună și piscină și dup-aia își începea ziua. Adică avea grijă de el, ce mânca, cât mânca, adică era foarte atent.

Numai că în urmă cu mai mult de 12-13 ani, noi am avut o bază sportivă, chiar pe Barbu Văcărescu, unde el acolo a stat 25 de ani în curte. Tot așa, 20 și ceva de ani, nu știu dacă au fost chiar 25, până într-o zi când au venit ăia, ne-au închis porțile și ne-au dat afară abuziv de acolo și acolo era copilul lui, ce a crescut el, îți dai seama, surse de venit nu mai erau, probleme, bani nu mai erau, alea, supărări.
S-a retras, s-a închis în el, nu era genul de om care să se exteriorizeze și-l auzeam tușind, noaptea, încontinuu, încontinuu și zic “Mă, dar nu mergem și noi la doctor să vedem și noi ce zice?”, “Ce, mă duc să îmi zică ăia că am cancer?”. Și am fost prima oară și ne-au zis ăia, cancer gradul IV, metastaze cerebrale, cum e mai rău.(...) Pentru mine tata a fost...
chiar că zeul meu suprem. Sunt 3 oameni pe lumea asta care s-au uitat într-un fel la mine și nu cred că o să se mai uite nimeni, poate fata mea, de fapt sigur ea o să se uite așa la mine. Tata, tata lui tata, Vasca și Mica, sora lui tata lui tata. Ăștia 3 oameni, în rest, orice am făcut, pe unde am fot, toată viața asta, că a fost tenis, că a fost biliard, că a fost actorie, că a fost fotbal, am fost bun la toate.
Toată lumea “Ești extraordinar, mamă ce talentat ești!”, niciodată nu am simțit, că am darul asta, să simt când iți spune cineva ceva din suflet sau o privire bună. Ăia 3 erau singurii care îmi spuneau câte o vorbă bună, adevărată, pe care o simțeam eu, restul pe mine nu mă interesează.
”, a povestit Augustin Viziru, în cadrul unui podcast.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Ideea este că eu întotdeauna a trebuit să mă fac plăcut, adică am fost nevoit, dar mi-a ieșit!” De ce a fost nevoit Augustin Viziru să se descurce singur în viață

augustin viziru declaratii
Augustin Viziru a povestit aspecte legate de perioada în care și-a pierdut tatăl[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Primul lucru pe care trebuie să îl faci ca să te lași este să îți schimbi anturajul.” Augustin Viziru, sfaturi pentru cei care se confruntă cu dependența de jocuri de noroc!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum crede Augustin Viziru că ar fi arătat tatăl său, ca bunic

În prezent, Augustin Viziru are propria sa familie, cu o frumoasă fiică și soție. Cu toate acestea, actorul și-ar fi dorit să îl aibă lângă el și pe tatăl său, care ar fi fost un bunic în adevăratul sens al cuvântului, mândru și corect.

Cred că ar fi fost el mai bun bunic din lume. Un om bun, demn, mândru, corect, care își dădea sufletul pentru familia lui și pentru oricine în familia lui. Ăla a fost tata al meu .”, a adăugat acesta.

augustin viziru
Augustin Viziru a povestit aspecte legate de perioada în care și-a pierdut tatăl[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Primul lucru pe care trebuie să îl faci ca să te lași este să îți schimbi anturajul!” Augustin Viziru, sfaturi pentru cei care se confruntă cu dependența de jocuri de noroc!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies