Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat! „Anul 2020 nu a fost ușor..."

pepe raluca pastrama se impaca
Pepe și Raluca Pastramă au decis că trebuie să renunțe la certuri și să aibă o relație amiabilă

Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat de dragul fetițelor. Cei doi nu mai doresc să-și arunce acuze în presă și au decis că e momentul să fie prieteni.

Pepe și Raluca Pastramă au decis la început să divorțeze pe cale amiabilă, însă treptat cei doi au avut multe de împărțit, așa că certurile au continuat să curgă. De sărbători, cei doi și-au dat seama că este cazul să se împace și să rămână prieteni, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

Pepe și Raluca Pastramă au făcut pace

„Anul 2020 nu a fost ușor pentru mine. S-au

produs schimbări mari, nu doar pandemia. A fost și cu divorțul, că nu e niciun fel de secret, nu ne ascundem. Au fost niște schimbări majore și sunt în continuare schimbări majore în viața mea, însă trebuie să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului, iar lucrurile în momentul de față vă garantez că sunt exact așa cum le-am prezentat în primul filmuleț.', a declarat Pepe. 

Citeste si: Mihai Trăistariu a cerut-o de soție pe Oana Zăvoranu: „Îmi place foarte mult”

Pepe și Raluca Pastramă au petrecut sărbătorile de iarnă cu fetițele, însă separat, pentru ca cele două să nu simtă lipsa niciunuia.

pepe raluca pastrama semne de impacare
Pepe și Raluca Pastramă își doresc o relație de prietenie, chiar dacă iubire dintre ei s-a risipit[Sursa foto: Instagram Pepe]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Pe 24 decembrie, de Crăciun, fetițele au fost la mine, iar pe 25 fetele au fost la Raluca. Revelionul l-au făcut mine, anul viitor poate vor fi la Raluca căci eu voi avea concert. Copiii nu trebuie luați nici de mamă, nici de tată. Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Și ea și-a dorit același lucru, am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri', a mai spus Pepe.

Citeste si: Pepe, mesaj surprinzător pentru Raluca Pastramă: "Aş vrea să te iert că ai plecat..."

Pepe a declarat că relația dintre el și Raluca Pastramă  se află într-un punct comun la momentul actual.

pepe impacare raluca pastrama
Pepe își dorește să aibă un an plin de realizări [Sursa foto: Instagram Pepe]

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut.

Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos', a menționat cântărețul.

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Pepe, despre relația cu Raluca Pastramă: „Să cunoști adevărul, dar să crezi în continuare minciunile...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies