Pepe și Yasmine Ody, nuntă în secret? Care este detaliul care a dat-o de gol pe partenera sa

Pepe și Yasmine Ody, nuntă în secret? Care este detaliul care a dat-o de gol pe partenera sa
Pepe și Yasmine Ody, nuntă în secret? Care este detaliul care a dat-o de gol pe partenera sa

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, formează un cuplu de un an, iar cei doi au un băiețel, pe care îl iubesc foarte mult și se bucură de el în fiecare clipă. Partenera sa de viață s-a dat de gol, iar în momentul de față umblă vorba că aceștia s-au căsătorit în secret.

În urmă cu câteva săptămâni, Yasmine Ody a fost surprinsă de plajă cu un inel de logodnă, iar acum puțin timp, și-a schimbat numele de pe rețelele de socializare, lucru care îi duce cu gândul pe toți internauții că cei doi au mers mai departe și ar fi vorba despre o nuntă.

Citeste si: Pepe a cerut-o în căsătorie pe Yasmine Ody! Primele fotografii cu inelul de logodnă

 

Pepe este mai fericit ca niciodată

Pepe și iubita lui au parte de momente minunate împreună, iar artistul trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. În urmă cu o lună, el a devenit tată pentru a treia oară și are un băiețel de care se bucură în fiecare clipă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Artistul a spus de mai multe ori că are planuri mari cu actuala lui iubită și își dorește să treacă la pasul următor în momentul în care îi vor face botezul bebelușului.

Citeste si: Pepe a devenit tată pentru a treia oară! Ce declarații a făcut artistul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”

Ce a dat-o de gol pe Yasmine Ody

Yasmine Ody,  partenera de viață actuală a lui Pepe, și-a schimbat numele de pe Instagram, iar acum se numește „Pascu”. Încă nu se știe dacă a fost vorba despre o nuntă în secret sau evenimentul la care amândoi visează va urma în scurt timp.

Pepe este un om fericit, dar și un părinte care își iubește toți copiii din suflet și adoră să petreacă timpul cu ei, din acest motiv postează foarte des pe rețelele de socializare poze sau videoclipuri cu fetițele sale, Rosa și Maria, dar și cu

bebelușul nou-născut.

Citeste si: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj! Procesul are loc la Curtea de Apel București



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Pepe și Yasmine Ody vor avea un băiețel! Când se va naște copilul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies