Pericolul de la salon! Iata ce poti pati cand iti faci extensii de gene!

Pericolul de la salon! Iata ce poti pati cand iti faci extensii de gene!
Pericolul de la salon! Iata ce poti pati cand iti faci extensii de gene!

Extensiile de gene sunt seducatoare, sunt sexy, dar pot fi incadrate si in categoria celor mai periculoase produse de beauty.

De ce? Pentru ca extensiile de gene sunt foarte aproape de ochii tai, iar riscul de infectie este foarte mare. Mai jos am selectat o serie de povesti de groaza despre extensiile de gene

1. Alexandra Owens si-a facut programare la un salon, si-a pus gene. Dupa o perioada de timp, genele naturale se regenereaza asa ca si cele false cad, fir cu fir. Acesteia i-a intrat in ochi o geana si nu a putut sa si-o scoata cu apa sau cu orice altceva, astfel ca s-a dus la oftalmolog.

La oftalmolog, surpriza! Peste geana din ochi crescuse tesut ocular, iar procedura de extractie a fost foarte dureroasa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

2. Cand mergi la salon trebuie sa ai grija si la lipiciul folosit. O tanara care voia sa incerce extensii inainte de nunta a descoperit ca nu poate sa isi deschida ochii deoarece au folosit lipici super-glue.

Dupa ce au incercat sa ii dezlipeasca genele cu penseta, aceasta a ramas cu cateva gene si cu ochii umflati si iritati

3. O femeie care s-a dus sa isi puna genele nu a fost testata inainte daca este alergica la lipici. Acesteia i s-a umflat fata, iar ochii au inceput sa ii lacrimeze si sa se scarpine foarte rau. S-a intors la salon, iar acestia i-au spus ca nu pot face nimic si ca trebuie sa isi dea genele singura jos.

4. Infectiile oculare sunt foarte dese in astfel de cazuri. Datorita genelor foarte mari, aerul impreuna cu praful si mizeria se aduna mult mai usor in ochi. Asta au patit mai multe fete din Japonia care au decis sa isi puna gene false
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies