Doctorul Andrei Laslau a avertizat gospodinele in legatura cu carnea tocata pe care o gasim in supermarketuri.
Medicul Andrei Laslau a dezvaluit la "Draga mea prietena" ca nu orice carne tocata este buna, in sensul in care majoritatea este preparata cu aditivi.
Cel mai bine este sa consumam carne macra pe care o tocam noi acasa sau la macelarie daca tinem neaparat sa ne face chiftele sau alte mancaruri.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
In majoritatea pungilor cu carne tocata de la magazine gasim tesut conjunctiv, in primul rand, apoi o cantitate de grasime, in functie de cum a decis producatorul.
Si tu poti pune acasa grasime in functie de cata vrei, cele mai multe gospodine prefera sa isi toace singure carnea si este de inteles pentru ca poti sa ti-o condimentezi tu cum vrei!
Iata si alte sfaturi pe care Dr. Laslau le da despre carnea tocata!
##VIDEO19960##