Cine este Donatella Versace, sora lui Gianni Versace

Donatella versace tanara
Cine este Donatella Versace, sora lui Gianni Versace

Cine este Donatella Versace, este sora designerului Gianni Versace. A moștenit casa de modă după ce fratele ei a fost ucis

Designerul Donatella Versace s-a născut la Reggio di Calabria, pe 2 mai 1955. A fost absolventa Universităţii din Florenţa, pe profilul limbi străine.

Inspirată de fratele ei, Gianni Versace, Donatella a avut o ascensiune fulminantă, devenind prima femeie designer vestimentar, cooptând astfel celebrităţi pentru a înlocui modelele fără notorietate în prezentările fratelui său. Donatella a adus echilibrul necesar în afacerea lui Gianni Versace și a contribuit semnificativ la succesul Casei Versace pe plan internaţional.

La început, Donatella a fost angajata lui Gianni Versace, având sarcina de a gestiona campaniile publicitare, fiind totodată și manager al liniilor de accesorii.

Donatella Versace a creionat prima sa linie vestimentară, „Versus” și în anul 1997, după ce Gianni Versace a fost ucis, aceasta a devenit directorul artistic al casei Versace. Donatella a fost primită cu reticenţă la începuturi, însă cu timpul, aceasta a reușit să demonstreze că este cea mai potrivită pentru a prelua afacerea de milioane a fratelui său.

Cine este Donatella Versace

Donatella versace varsta

În anul 2002, Donatella Versace a fost laureata premiului International Designer of the Year la MTV Asia Awards, potrivit imdb.com. Donatella a contribuit semnificativ la dezvoltarea brandului Versace și pe latura obiectelor de mobilier şi decoraţiunilor interioare.Într-un interviu acordat revistei britanice The Economist's 1843,în luna martie a anului 2018, Donatella Versace a anunţat că va renunța să mai foloseasă blana animală naturală în confecționarea produselor casei Versace.

Citeste si: Câte operații estetice are Donatella Versace. Cum arată în prezent deținătoarea imperiului Versace

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cum a murit Gianni Versace?

Pe 15 iulie 1997, Gianni Versace a fost împușcat pe scările din fața vilei sale de lux din Miami Beach, pe când se întorcea din plimbarea matinală pe care obișnuia să o facă pe faleza Ocean Drive.

Designerul se stabilise în Miami, preferând o viață simplă, fără gărzi de corp și adesea mergea singur la cumpărături, fără să fie escortat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că cel care l-a ucis pe Gianni Versace a fost Andrew Cunanan, un gigolo homosexual, care avea la activ alte patru victime. Pe 23 iulie, Andrew Cunanan, în vârstă de 27 de ani și-a luat viața cu aceeași armă pe care a folosit-o pentru a-l împușca mortal pe Versace, la numai opt zile după ce l-a ucis.

Multe voci au afirmat că cei doi s-ar fi cunoscut cu ani în urmă și s-a zvonit la acea vreme că între Cunanan și Gianni Versace ar fi existat chiar și o legătură amoroasă, întrucât designerul „închiria” adesea băieţi pentru petrecerile sale deocheate. Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au fost ulterior infirmate.

Citeste si: OPERATIILE ESTETICE au distrus-o! Cum s-a schimbat Donatella Versace, RATUSCA URATA a Hollywoodului, de-a lungul timpului!

Donatella Versace l-a falimentat pe Frank Monte după ce acesta a declarat că Versace era implicat în afaceri necurate

Frank Monte era unul dintre cei mai cunoscuți detectivi din Statele Unite la acea vreme, fiind angajat de Gianni Versace pentru a investiga felul în care subalternii săi își îndeplinesc atribuțiile, întrucât designerul bănuia că la mijloc sunt lucruri necurate.

Monte a descoperit însă că, prin intermediul afacerii lui Versace, se spălau bani și astfel taxele rămâneau neplătite.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Monte a afirmat că anumiți reprezentanți ai unor grupări mafiote ar fi plătit un asasin pentru a-l ucide pe Gianni Versace, întrucât acesta voia să iasă cu declarații publice în legătură cu presiunile pe care grupările mafiote le-ar fi făcut asupra lui.

Citeste si: Numele ei este sinonim cu luxul si opulenta, insa Donatella Versace ascunde o mare drama: "Mergeam acasa si plangeam".

Cine este Donatella Versace

Citeste si: Oscar 2020. Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu

Dezvăluirile i-au adus numai probleme lui Monte, întrucât Donatella Versace a intentat un proces împotriva acestuia, pe care l-a și câștigat, cerând daune morale uriașe, aducându-l astfel în faliment.

După ce a fost lansată cartea lui Muzzi, Monte a anunțat că va reveni în instanță pentru a recupera banii pe care i-a pierdut în fața Donatellei Versace.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Allegra Versace se lupta cu anorexia! Te ingrozesti cand o vezi cum arata

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Donatella e ultra cunoscuta, insa putini o stiu pe fiica ei! Uite cum arata!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies