Personalitatea unui Pești, explicată

Personalitatea unui Pești, explicată
Personalitatea unui Pești, explicată

Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal, astfel incat sa poti sa construiesti relatii fructuoase si sa te bucuri de tot ce au mai bun de oferit.

Personalitatea unui Pești, explicată. Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal, astfel incat sa poti sa construiesti relatii fructuoase si sa te bucuri de tot ce au mai bun de oferit.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Pestii, un semn de apa, sunt ultima constelatie a zodiacului. Semnul este simbolizat de doi pești care înoată în direcții opuse, reprezentând diviziunea constantă a atenției Peștilor între fantezie și realitate.

Ca semn final, Peștii au absorbit fiecare lecție- bucuriile și durerile, speranțele și fricile- învățate de toate celelalte semne. Acest lucru face din acești pești cele mai psihice, empatice și pline de compasiune creaturi ale roții astrologice. Cu o astfel de sensibilitate imensă, Peștii pot fi cu ușurință înghițiți de emoții și trebuie să-și amintească să rămână întemeiați pe tărâmul material (în mod corespunzător, Peștii guvernează picioarele).

Personalitatea unui Pești, explicată
Personalitatea unui Pești, explicată[Sursa foto: PixaBay]

Peștii sunt conduși de Neptun, corpul ceresc care guvernează creativitatea și visele, iar acești pești eterici adoră să-și exploreze imaginația nemărginită. În forma sa mai nefastă, însă, Neptun supraveghează și iluzia și evadarea. Energia neptuniană este ca energia oceanului: magică, misterioasă și adesea înfricoșătoare. Când ceața este deasă pe apă, orizontul este obstrucționat și nu există nicio diferențiere între mare și cer.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Personalitatea unui Pești, explicată
Personalitatea unui Pești, explicată[Sursa foto: PixaBay]

Cei care au acest semn solar trebuie să fie atenți la miraje: acești pești impresionabili preferă să poarte ochelari de culoare trandafiri decât să rezolve problemele, ceea ce le poate câștiga peștilor o reputație de fulgi sau delir. Acest semn de apă ar trebui să-și amintească că problemele nu pot fi rezolvate prin înot. Ignoranța voită nu face niciodată să dispară conflictul: îi oferă doar șansa de a crește.

Un semn mutabil, Peștii se adaptează fără efort la mediul înconjurător. Acești pești vizionari au acces de neegalat la inconștientul colectiv prin clarviziunea lor și fac artiști și creativi incredibili. Amabili și blânzi, sunt revigorați de experiențele comune de muzică și dragoste. Orice relație cu Peștii mistici este garantat să implice o explorare spirituală profundă.

Citeste si: Personalitatea unui Gemeni, explicată

Citeste si: Personalitatea unui Capricorn, explicată



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies