Personalitatea unui rac, explicată

Personalitatea unui rac, explicată
Personalitatea unui rac, explicată

Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal, astfel incat sa poti sa duci o viata fructuoasa cu cei care sunt nascuti in aceasta zodie. 

Personalitatea unui rac, explicată. Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal, astfel incat sa poti sa duci o viata fructuoasa cu cei care sunt nascuti in aceasta zodie. 

După ce ați terminat de citit despre trăsăturile unice de personalitate ale acestui semn zodiacal, prindeți horoscopul Rac din această lună. Pentru o privire mai detaliată asupra anului dvs., consultați predicțiile horoscopului 2022 ale astrologului nostru.

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Racul este un semn cardinal de apă. Acest crustaceu oceanic se împletește perfect între mare și țărm, reprezentând capacitatea Racului de a exista atât pe tărâmurile emoționale, cât și pe cele materiale. Racii sunt foarte intuitivi și abilitățile lor psihice se manifestă în spații tangibile: de exemplu, Racii pot prelua fără efort energiile dintr-o cameră. Acești crabi sunt foarte sensibili la mediul lor, precum și extrem de autoprotectori.

La fel ca animalul lor spiritual celest, Racii sunt protejați de cochilii dure, externe. La început, acești crabi pot fi percepuți ca reci sau îndepărtați. Cu timpul, totuși, Racii își dezvăluie natura blândă, compasiunea autentică și capacitățile mistice. Doar să nu fii surprins dacă durează ceva timp să îi cunoști.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Personalitatea unui rac, explicată
Personalitatea unui rac, explicată[Sursa foto: PixaBay]

Racul este guvernat de luna, corpul ceresc care reprezinta confortul, ingrijirea de sine si energiile materne. În consecință, Racii tind să fie orientați spre interior. Le place să creeze spații confortabile și sigure care să servească drept sanctuare personale, apoi petrec mult timp în ele. Racilor le pasă profund de familiile lor și adoptă rapid rolurile de îngrijitor. Dar acești crabi trebuie să fie atenți: atunci când Racii investesc în cineva din punct de vedere emoțional, riscă să estompeze limita dintre hrănirea atentă și comportamentul de control.

Racii atrag prietenii și iubitorii prin loialitatea, angajamentul și profunzimea lor emoțională. Aceste crustacee sunt gazde excelente și se bucură de divertisment cu mâncare confortabilă și libații care curg liber. (Racul stăpânește stomacul, așa că nu există nimic pe care acești crabi iubesc mai mult decât o masă gătită acasă.) Dacă nu ești un fan al atașamentului Racului față de casă, asta poate fi o mică problemă.

Deși acești crabi cerești evită conflictele directe mergând într-un unghi, ei pot provoca o ciupire dură cu marca lor distinctivă de pasiv-agresivitate. Poate fi dificil să convingi un Rac să vorbească deschis despre ceea ce îl deranjează, dar dacă poți face asta fără să-l faci să se simtă amenințat, vei construi încredere de lungă durată.

Citeste si: Personalitatea unui Berbec, explicată

Citeste si: Personalitatea unei Balanțe, explicată



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă. Gospodinele pricepute prepară cea mai bună salată de boeuf

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies