Peter Lindbergh a realizat Campania publicitara Primavara-Vara 2017 pentru un brand celebru!

Peter Lindbergh a realizat Campania publicitara Primavara-Vara 2017 pentru un brand celebru!
Peter Lindbergh a realizat Campania publicitara Primavara-Vara 2017 pentru un brand celebru!

Campania publicitara pentru Colectia Primavara-Vara 2017 Ermanno Scervino a fost surprinsa prin lentila fotografulului Peter Lindbergh in Deauville, Franta.

Parteneriatul artistic dintre designerul florentin si fotograful de moda german continua cu a sasea colaborare pentru o campanie de publicitate.

Imaginea brandului in acest sezon este modelul american de renume international- Kenya Kinski Jones, fiica muzicianului si producatorului Quincy Jones si a actritei si modelulului Nastassja Kinski. Protagonistul masculin este prietenul ei, actorul american Will Peltz.

Imaginile descriu cele doua modele in aer liber, pe o plaja emblematica din Normandia.

Kenya si Will sunt surprinsi in timp ce se uita direct la camera sau in imbratisari atragatoare care ne duc cu gândul la zeul iubirii, Eros. Fotografiile exprima senzualitatea contemporana, amplificata de look-urile cheie ale Colectiei de Primavara-Vara.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Am vrut cu tarie sa o avem pe Kenya ca personaj principal al acestei campanii deoarece ea reflecta perfect ADN-ul brandului.

Parintii ei sunt doua icon-uri ale anilor ’80, iar ea reprezinta o frumusete moderna, noua si fresh. Fotografierea alaturi de prietenul ei a facut posibila o atmosfera foarte spontana si intima. Numai Peter Lindbergh, cu care colaborez deja de câtiva ani, are capacitatea de a surprinde fara cusur, intr-o singura imagine, ideea mea estetica", a spus Ermanno Scervino.

Campania publicitara pentru Colectia Primavara-Vara 2017 Ermanno Scervino se va difuza la nivel mondial incepand din ianuarie 2017.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies