Petre Geambașu, mărturisire cutremurătoare despre accidentul pe care l-a provocat: „Am luat-o între roți...”

Petre Geambașu, mărturisire cutremurătoare despre accidentul pe care l-a provocat: „Am luat-o între roți...”
Petre Geambașu, mărturisire cutremurătoare despre accidentul pe care l-a provocat: „Am luat-o între roți...”

Ce s-a întâmplat în ziua în care Petre Geambașu a provocat un accident.

La o zi după ce Călin Geambașu a dezvăluit că tatăl său a provocat un accident în care a fost implicat și un copil, Petre Geambașu reacționează.

Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, zilele trecute și cum a evitat o adevărată tragedie. Pe pagina sa de socializare, Petre Geambașu a explicat ce s-a întâmplat în acea zi, după ce Călin Geambașu a amintit pe pagina sa de socializare despre accidentul care putea deveni o tragedie.

O pisicuta neagra m-a salvat de la un posibil MARE NECAZ.
Ma refer la Stirile din ultimele zile privitor la impactul masinii mele cu un copilas de cca. 5 ani de pe strada mea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Conduceam cu masina pe cineva, pana la capatul strazii pe care locuiesc.

Strada are cca. 150 m. Aproape de capatul strazii locuieste un vecin care are o multime de pisici, (multe, de ordinul zecilor). Am observat o pisicuta neagra intinsa chiar in mijlocul strazii. Am claxonat scurt, dar nu s-a deranjat. Atunci am incetinit pana la minim, probabil 10 km/h si am luat-o intre roti, atent fiind sa nu tasneasca de sub masina si sa nu o acrosez cu rotile din spate, urmarind totodata si oglinzile retrovizoare.
Ea nu a iesit și a ramas pe loc.

Citeste si: O cunoscută artistă de la noi, accident înfiorător în vacanță! Și-a fracturat coloana: „Vă rugăm din inimă...”

Citeste si: Drama secretă a Biancăi de la Puterea Dragostei! Un accident rutier i-a lăsat o cicatrice pe față! FOTO!

Exact in acel moment de dupa o masina parcata pe partea stanga a tasnit un copilas ce vroia sa traverseze la fratiorul lui care se afla pe celalalt trotuar.

Normal, am franat brusc si datorita lipsei de viteza masina s-a oprit in urmatorii 2 m. Cu toate astea am atins copilasul la modul de IMPINGERE si in niciun caz LOVITURA. De altfel copilul nu are nicio lovitura, doar cateva zgarieturi pe fata, de la asfalt.

Desigur au urmat „procedurile”, adica 112 cu echipaj de Politie, Salvare etc. S-au facut masuratori, proba alcohol-test care a iesit Negativ.
S-a completat un Proces verbal si dat fiind ca nimic nu s-a intamplat mi-am primit actele si totul s-a incheiat.


Fara indoiala, daca nu era acea pisicuta din mijlocul drumului desfasurarea lucrurilor ar fi fost alta. SLAVA DOMNULUI! Pisicuta neagra ne-a adus noroc, mie si copilasului”, a scris Petre Geambașu pe Facebook.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies