Petre Roman, invitat special în ediția de sâmbătă a game show-ului "Tu urmezi!", de la Kanal D

Petre Roman, invitat special în ediția de sâmbătă a game show-ului
Petre Roman, invitat special în ediția de sâmbătă a game show-ului "Tu urmezi!", de la Kanal D

Sâmbăta, la ora 21:00, Kanal D vă invită să urmăriți o ediție extraordinară a îndrăgitului game show de cultură generală "Tu urmezi!", prezentat de carismaticul Dan Negru.

Editia de sambata a emisiunii promite entertainment de calitate si o avalanșă de surprize și momente memorabile, avându-l ca invitat special pe fostul prim-ministru al României, Petre Roman.

Într-o întâlnire spectaculoasă și plină de nostalgie, Petre Roman va aduce în fața publicului o serie de întrebări captivante, menite să testeze cunoștințele concurenților din platou. Dialogul dintre Petre Roman și carismaticul Dan Negru se anunță a fi plin de replici savuroase și amintiri prețioase.

Înainte de a lansa întrebările, Petre Roman va dezvălui telespectatorilor pasiunea sa pentru sport și natație, mărturisind că, în ciuda vârstei sale, continuă să practice înotul cu aceeași energie:  „Pe timpul verii, înot un kilometru, doi, în mare”.

Printre întrebările provocatoare care vor stârni curiozitatea publicului, se numără și" Cum s-a numit formațiunea politică înființată la Revoluția din ‘89?".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Weekend de neuitat la "Tu urmezi!"- Catalin Morosanu, vedeta invitata in editia de duminica a emisiunii

Spectacolul mintii continua si duminica, de la aceeasi ora, la Kanal D! Campionul Cătălin Moroșanu va fi invitatul special la “Tu urmezi!”, promițând o nouă rundă de întrebări fascinante și momente de neuitat.

Una dintre întrebările sale, adresată concurenților, va fi: „ Ce i-a făcut Mike Tyson adversarului său, Evander Holyfield, în timpul unui meci?”.  Așadar, pregătiți-vă pentru un weekend plin de surprize și distractie!

"Tu urmezi!" continuă să fie unicul game show unde cunoașterea si distractia sunt cei mai buni prieteni. Emisiunea explorează domenii diverse precum istorie, muzică, frumusețe, călătorii și gastronomie, oferind o experiență de neuitat pentru toți participanții.

În fiecare sâmbătă și duminică, la ora 21:00, Kanal D aduce în fața telespectatorilor o pleiadă de personalități care vor pune la încercare limitele concurenților.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Printre vedetele invitate în acest sezon se numără Maria Cârneci, Helmuth Duckadam, Alex Velea, Mirabela Dauer și Marcel Pavel, fiecare ediție promițând să fie captivantă și plină de momente unice.

Competiția devine din ce în ce mai strânsă, iar premiile sunt pe măsură! Sumele din cilindrii de lângă pupitrul emisiunii variază între 5.000 și 150.000 de lei, iar în runda finală, concurenții au șansa de a câștiga jackpot-ul în valoare de 100.000

de lei. Provocarea finală este contracronometru, iar răspunsurile greșite devin cheia succesului pentru a câștiga marele premiu.

Cum se vor descurca concurenții și la ce provocări vor fi supuși, veti putea afla urmarind în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 21:00, game show-ul “Tu urmezi!”, numai la Kanal D!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

FOTO Ana-Maria Barnoschi, imagini spectaculoase de la nuntă: „Am avut 4 rochii de mireasă.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat: „Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies