Petrecere de poveste pentru vedetele Kanal D, la lansarea grilei de toamna! Cel mai asteptat eveniment al toamnei, prilej extraordinar de distractie si voie buna!

Petrecere de poveste pentru vedetele Kanal D, la lansarea grilei de toamna! Cel mai asteptat eveniment al toamnei, prilej extraordinar de distractie si voie buna!
Petrecere de poveste pentru vedetele Kanal D, la lansarea grilei de toamna! Cel mai asteptat eveniment al toamnei, prilej extraordinar de distractie si voie buna!

Seara trecuta, vedetele Kanal D au facut spectacol vestimentar la petrecerea de lansare a grilei de toamna!

"Este o tinuta extrem de comoda, foarte usor de purtat. Pentru mine e important sa ma simt bine si sa pot sa merg. Gandeste-te ca eu vin dupa o zi de munca! Pantofii costa vreo 60 de lei cu totul, sa nu mai spuneti nimanui, sunt facuti de Cristina Mihaela!", a declarat Teo.

"Victor mi-a povestit ca s-a imprietenit foarte repede cu toata lumea si ca iesiti la foisor, ca stati la povesti, la un suc, la o cafea.

Eu oricum ma stiu cu marea majoritate! Ii indragesc foarte tare, sper sa fie compatibilitate maxima intre noi", a precizat si Bianca Dragusanu, cea mai noua prezentatoare Kanal D.

"Ea este in showbiz de atatia ani, stie foarte bine ce trebuie sa faca. Eu nu am emotii pentru ea. I-am spus doar ca este firesc sa aiba emotii la inceput. Sa nu se sperie pentru ca si emotiile sunt constructive si sunt firesti.

Daca nu ai emotii, nu esti om", a spus Victor Slav.

"Mancare buna, bautura buna, e pacat sa stai acasa", a glumit si Bursucu!

 

Buzdugan a avut o idee: "Sa-i facem lipeala lui Bursucu'. Ia uite cate fete sunt aici".

Presedintele Kanal D, Haluk Kurcer, si directorul de Stiri si Programe Interne, Fatih Salis, au mari surprize pentru telespectatorii Kanal D.

"Este petrecerea pe care o organizam in fiecare sezon. In fiecare an, cu ocazia lansarii noi grile de toamna, avem o petrecere. De asemenea, ne folosim de acest context pentru a sarbatori 10 ani de Kanal D. Ce este nou? Totul este nou! Veti vedea tot ce am pregatit! Acum nu vreau sa vad nimic, deocamdata, dar am pregatit un videoclip dragut prin care prezentam totul", a declarat pentru reporterul Teo Show presedintele Kanal D Romania, dl Haluk Kurcer.

"Am foarte mari emotii. Sezonul acesta avem productii colorate, show-uri colorate si sunt sigur ca publicului Kanal D ii vor placea", a adaugat si directorul de Stiri si Programe Interne, Fatih Salis.

Cu toate ca au avut emotii atunci cand au dezvaluit noile surprize pe care le pregatesc telespectatorilor Kanal D, vedetele au profitat de aceasta intalnire si s-au pus pe distractie! Ba chiar au incercat sa si creeze legaturi stranse.

"Ne stim de mult timp, dar abia acum ne-am dat seama ca avem ceva in comun. Stii ce, nu? Aceeasi rasa de catei. Vrem sa ne cuplam cateii. Ei inca nu stiu", au spus Andreea Banica si Mihai Mitoseru.

"Dansam pe furis. Sa o vezi si pe Alba cum danseaza pe furis. E 'nenorocire'. Si tango de una singura", a zis Razvan Ciobanu.

"Breakdance", a completat Raluca Badulescu.

"Eu dansez foarte bine", a spus Iulia Albu. "Eu stiu sa dansez de toate", a adaugat ea.

Bursucu le-a dat lectii de dans lui George, Victor Slav si Bogdan Vladau. "El e super coregraf, noi suntem lemn. Imbracati in costum, zici ca suntem niste pinguini", a concluzionat prezentatorul emisiunii Super Potriveala.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Kanal D a marcat cei zece ani de activitate pe piata media din Romania si debutul grilei de toamna cu o petrecere de poveste!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies