Petrecere în pijamale cu fetele? Iată ce ținute poți adopta!

petrecere in pijamale, tinute petrecere in pijamale, papuci de casa, pijamale dama
petrecere in pijamale, tinute petrecere in pijamale, papuci de casa, pijamale dama

Expresia petrecere în pijamale ne este cunoscută încă din copilărie, atunci când părinții ne dădeau voie să invităm câțiva prieteni sau colegi de școală în vizită. Acest concept este prezent și în zilele noastre, în varianta pentru adulți și îți oferă ocazia să te distrezi alături de cele mai bune prietene, la un pahar cu vin.

Dacă vrei să organizezi o petrecere în pijamale cu fetele, probabil te întrebi cu ce să te îmbraci, astfel încât să te simți confortabil și să arăți bine.

Îți propunem câteva exemple de ținute ideale pentru o astfel de petrecere, din care poți să te inspiri!

Pijamale clasice din bumbac

Una dintre cele mai simple variante pentru o petrecere la tine acasă implică folosirea unei perechi de pijamale clasice, din bumbac. Alege un set format din cămașă cu nasturi și pantaloni scurți, care se leagă cu șnur, variantă ce îți oferă tot confortul de care ai nevoie.

Cele mai cunoscute seturi de pijamale sunt albe, cu dungi verticale, pe care le poți îmbrăca de fiecare dată când organizezi o petrecere de acest gen. Alege și o pereche de șlapi de casă, pentru un plus de stil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pijamale din satin

La fel de comode sunt și pijamalele din satin, ideale pentru momentele în care petreci timp de calitate alături de cele mai bune prietene. Această variantă sexy și lejeră de pijamale îți oferă încredere în tine și te pregătește pentru o seară de discuții, filme și mâncare bună.

Pijamale cu inserții din dantelă

Pentru că organizezi o petrecere și merită să fii îmbrăcată frumos, ia în calcul și o variantă care să îmbine confortul cu bunul gust.

În acest sens, poți să porți o pereche de pijamale din bumbac, plăcute la atingere, cu inserții fine din dantelă.

Salopeta casual

Dacă pijamalele nu sunt pe gustul tău, la o petrecere cu fetele în intimitatea propriului cămin, poartă o salopetă casual, cu pantalon larg, peste un tricou simplu din bumbac. Folosește un machiaj îndrăzneț, dacă vrei să scoți ținuta purtată din zona casual și coafează părul lejer.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Rochie maxi

O rochie maxi chic, cu crăpături pentru picior, reprezintă un alt tip de ținută pe care s-o alegi pentru petrecerea în pijamale.

Nu trebuie decât să alegi o rochie în culorii vii sau cu imprimeu vesel și ești gata de petrecere!

Lenjerie sexy

Combinația de lenjerie sexy, buze roșii și machiaj cat eye este întotdeauna câștigătoare! Creează acest outfit atunci când vrei să capeți un plus de senzualitate și eleganță, chiar dacă vei fi lângă cele mai bune prietene. Lenjeria intimă din dantelă, broderie sau catifea îți oferă, pe lângă eleganță, susținere și confort.

Un halat sau un kimono îți pot completa această ținută de seară.

Chiar dacă organizezi o simplă petrecere în pijamale, nu înseamnă că te poți îmbrăca cu orice articol vestimentar. Lasă deoparte treningul sau pantalonii largi de bumbac și alege modele comode de pijamale de damă. Comandă o pizza, bucură-te de o băutură rece și stai de vorba cu prietenele tale, pentru o seară de pomină!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies