Petrecere mare după cununia Siminei cu Alex Zănoagă! Parada ținutelor sexy ale concurentelor de la  Puterea Dragostei Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă la petrecere FOTO EXCLUSIV

Petrecere mare după cununia Siminei cu Alex Zănoagă! Parada ținutelor sexy ale concurentelor de la  Puterea Dragostei Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă la petrecere FOTO EXCLUSIV
Petrecere mare după cununia Siminei cu Alex Zănoagă! Parada ținutelor sexy ale concurentelor de la  Puterea Dragostei Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă la petrecere FOTO EXCLUSIV

A început petrecerea organizată de Simina și Alex Zănoagă după cununia civilă.

După o zi plină de emoții, în care cei doi îndrăgostiți au fost în fața ofițerului de Stare Civilă unde au spus ”da”, moment în care Simina a devenit doamna Zănoagă, a urmat o petrecere la un ballroom elegant din București.

Alături de Simina și Alex Zănoagă în cea mai importantă zi a vieții lor se află șo foțtii colegi de la Puterea Dragostei, printre aceștia sunt Raluca Munte, Ana Lintaru, Thalida, Raju, Marina Plușica, Mary și Robert.

Deși însărcinată în mai bine de 6 luni, Simina a venit prima la localul unde are loc petrecerea, pentru a se asigura că totul este bine pus la punct. Simina a stat în picioare mai tot timpul, alături de Alex Zănoagă, pentru a-și întâmpina invitații și pentru a face poze cu aceștia. Nu a părut deloc obosită, chiar dacă a purtat pantofi cu toc înalt, deși este însărcinată în mai bine de 6 luni.

Citeste si: Ana Maria Lintaru are ghinion în dragoste? Cu cine a împărțit camera de Revelion frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Simina și Alex Zănoagă au ales să păstreze aceleași ținute pe care le-au avut și la Starea Civilă.

Simina are o rochiță albă de mireasă, cu dantelă în partea de sus și scurtă, până la genunchi în partea din față, dar lungă în spate. Alex Zănoagă este extrem de elegant, el a ales o ținută cu papion și sacou albastru.

Prima care a venit a fost Plușica, frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei, a început cu Simina să facă programul artistic.

Cum sunt mai mulți invitați care cântă, ei vor urca pe scenă: Thalida, Raju, Hamude, chiar și George Zănoagă, fratele lui Alex.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Citeste si: Jador, filmuleț compromițător! Ella de la Puterea dragostei, în pat cu Iancu: „Stătea călare pe el”

Simina și Alex Zănoagă vor face nunta și botezul la Timișoara

Simina și Alex Zănoagă au făcut cununia civilă, în așteptarea venirii pe lume a băiețelului lor, care se va naște în aprilie.

Vor apoi ca nunta și botezul să le facă în același timp, în Timișoara, orașul de unde este originară viitoarea mireasă. De altfel, bruneta chiar le-a răspuns unor fani care o întrebau când va ajunge în orașul de pe Bega că o va face curând.  ”O să vin la Timișoara ca să degust meniul pentru botez și nuntă”,  a spus Simina, care după ce s-a întors de la Puterea Dragostei s-a mutat în casa lui Alex Zănoagă, iubitul ei.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Fratele lui Alex Zănoagă va deveni tată pentru prima dată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies