„Petrecerea costumelor”, sambata seara, la „Bravo, ai stil!”

„Petrecerea costumelor”, sambata seara, la „Bravo, ai stil!”
„Petrecerea costumelor”, sambata seara, la „Bravo, ai stil!”

Sambata, 11 martie, telespectatorii vor putea urmari o noua Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

Si in acest weekend, propunerea juratilor pentru aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania se dovedeste a fi o incercare interesanta; petrecerea costumelor se va da in aceasta Gala, platoul se va umple de o atmosfera unica si magica, gratie celor 7 momente pregatite de fetele ramase in concurs. Tema este una exploziva – “Petrecerea costumelor”.

Culoare, extravaganta, make-up futurist, personaje din mitologie, costume inedite si povesti extraordinare vor pune in scena cele sapte concurente in Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”.

Silvia ii uimeste pe jurati si o inspaimanta de-a dreptul pe Ilinca Vandici cand, in timpul momentului pus in scena de aceasta, intruchipeaza o zeita a frumusetii…oarba; detaliul infiorator, vizibil celor din platou, o face pe prezentatoarea emisiunii sa exclame, vizibil afectata.

“Nici nu pot sa ma uit la tine! Vai, dar cum arati! Unde-s ochisorii tai? Aoleu, cum arati, fereasca Dumnzeu!”, se mira amfitrioana show-ului in timp ce o priveste pe concurenta in ochii de un alb mat. 

Concurenta este acerba, iar emotiile isi spun cuvantul intrucat, dupa fiecare Gala, concurentele sunt tot mai aproape de marele premiu. Asadar, nici Adela nu se va lasa mai prejos in aceasta Gala si va incerca sa profite de tema propusa de jurati. Senzuala, intr-o tinuta aurie, aceasta intruchipeaza o femeie fatala.

“Ma numesc <Mademoiselle Evanthai>, insa imi puteti spune simplu “Thai”.

Sunt o femeie fatala, si tot ce fac este sa fac vant barbatilor!”, spune aceasta in timp ce defileaza pe scena.
Nu ratati o noua Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta sambata, la ora 20:00, la Kanal D, unde ideile materializate spectaculos vor fi piese de rezistenta ale acestei seri impresionante.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Denisa de la "Bravo, ai stil!", fierbinte intr-un costum de baie minuscul! Uite cum arata!

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies