Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”

Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”
Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”

Petrică Nicoară a făcut destăinuiri cu privire la regretele sale.

Petrică Nicoară, cunoscutul saxofonist, tatăl lui Armin Nicoară, a avut o viață plină de greutăți, atât în perioada copilăriei și adolescenței, cât și ajuns la maturitate, iar din cauza geloziei, din declarațiile sale repetate, a ajuns să-i aplice același tratament soției sale pe care l-a văzut și el, la rândul lui, în familie, aplicat mamei sale de către tată.

Invitat în cadrul emisiunii În Oglindă, cunoscutul saxofonist a făcut mărturisiri crunte cu privire la comportamentul lui față de familie, iar când a fost întrebat ce anume regretă, acesta a spus că absolut tot legat de

soția și copiii lui. Regretă certurile și bătăile și nu-și găsește niciun fel de explicație pentru care, cu toate acestea, soția lui a ales să rămână lângă el.

“Tot regret. Tot ce i-am făcut soției mele. Ceartă și bătăi, pentru că de multe ori mă gândesc dacă eram în America, o palmă dacă ai dat la soție sau la copil, ai terminat totul. Am fost dur cu ea, nu găsesc altă explicație, nu știu de ce a stat.

Nu a stat pentru banii mei, pentru frumusețea mea. Doar Dumnezeu a ținut-o lângă mine. Nu am multe.”, a povestit Petrică Nicoară.

Petrică Nicoară, despre succesul fiului său, saxofonistul Armin Nicoară

Citește și: Petrică Nicoară, amintiri dureroase din vremea copilăriei sale. Efortul pe care îl făcea să ajungă la școală. “Miroseam când intram în clasă. M-au pus în ultima bancă.”

Petrică și Armin Nicoară
Petrică și Armin Nicoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Saxofonistul a spus că de multe ori nu găsește explicație pentru anumite situații din viața lui, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul soției și copiilor, cum nu înțelege nici cum a ajuns fiul său

să-l depășească în meserie. Faptul că peste tot unde merge în țară sau în străinătate vede că Armin este cunoscut și îndrăgit, nu poate să-l facă decât fericit până la lacrimi, în ciuda tuturor celor întâmplate între ei.

“La unele exemple din viața mea nu pot să dau un răspuns, să spun că de aceea s-a întâmplat sau a stat cu mine. Cum nu înțeleg nici cu Armin că a ajuns să mă depășească în meserie.

Eu am avut o energie, am început să compun, să am aparatură și să vină Armin.. Oriunde mă duc în lumea asta cu metroul, Armin. Îmi vine să plâng.”, a mai spus cunoscutul artist.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies