Philip de la Puterea dragostei, dezvăluiri din viața lui amoroasă! A vorbit cu două femei în același timp!

Philip de la Puterea dragostei
Philip de la Puterea dragostei

Fostul concurent în sezonul doi al reality-show-ului de la Kanal D a spus tot adevărul! Cu cine a vorbit acesta

Invitat în platoul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” de la WOWbiz.ro, Philip a vorbit despre viața sa amoroasă și a spus tot adevărul în ceea ce a privit relația cu Berna și Iasmina Halas. Ei bine, acesta a mărturisit în fața telespectatorilor că a vorbit cu ambele femei în același timp, înainte ca Iasmina să devină concurentă în actualul sezon. Philip a recunoscut că a vorbit cu mai multe fete, dar în cele din urmă a ales-o pe Berna, cu care a și concurat în a doua ediție.

„Vorbeam cu toate, iar în casă eram cu Ligia. Vorbeam și cu Berna și cu Iasmina și trebuiau să vină toate în emisiune. Nu a putut să intre atunci și tot a intrat la Puterea dragostei”, a mărturisit Philip la  Wownews.

Citeste si: Nicoleta Dragne și Alin Bruno s-au împăcat? Ce detaliu a ieșit la iveală pe rețelele de socializare

Philip de la Puterea dragostei, despre fostele relații
Philip de la Puterea dragostei, despre fostele relații[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, Philip a menționat că din cauza faptului că Berna l-ar fi abordat pe el și că au format o perioadă un cuplu, el nu s-a mai înțeles cu fetele care poate că meritau mai multă atenție din partea lui. Tânărul nu are, din păcate, prea multe cuvinte frumoase de spus la adresa Bernei, menționând de asemenea că s-a schimbat foarte mult de când a plecat din casa dragostei.

După ce i-a arătat viața din București, fosta lui iubită a preferat distracțiile în loc să se concentreze pe relația cu el. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu toate că nici nu vrea să mai audă de ea, Philip îi dorește tot binele din lume și speră să ajungă celebră, exact cum spunea ea.

Se pare că Berna este pregătită să pornească o carieră în modelling și să apară cât mai des pe micile ecrane.

Citeste si: Bianca Comănici poartă un inel de logodnă! Fanii brunetei au rămas de-a dreptul surprinși

Philip și Berna de la Puterea dragostei
Philip și Berna de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Philip, despre Iasmina Halas: „O fată de nota 10”

Pe de cealaltă parte, de relația cu Iasmina își aduce aminte cu drag, chiar dacă a fost mai mult la distanță.

„Eu sunt genul de băiat care nu dă mesaje fetelor”, se laudă Philip amintind faptul că acele două foste partenere au fost primele care l-au căutat și i-au trimis mesaje.

„Iasmina m-a ajutat foarte mult și în emisiune. O fată de nota 10. Mi-a plăcut foarte mult de ea”, a mai completat Philip.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ricardo și Raluca Munte sunt împreună din nou? Ce declarații și-au făcut pe rețelele de socializare: „Iubirea mea!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies