Philip de la Puterea dragostei, surprins în club alături de o blondă superbă!

Philip de la Puterea dragostei
Philip de la Puterea dragostei are o relație specială cu mama sa

Cine este femeia care a dansat până dimineața alături de Philip de la Puterea dragostei. Fanii său au rămas mirați de relația lor.

Philip de la Puterea dragostei își reface viața, după despărțirea de Berna. Fostul concurent din casa Puterea dragostei se concentrează pe cariera sa și este pregătit pentru o nouă poveste de dragoste.

Deși toată lumea aștepta cu mare nerăbdare să îi vadă pe Berna și pe Philip în fața altarului, se pare că povestea celor doi a ajuns la final și că nu mai sunt șanse de împăcare.

Berna s-a mutat de mai multe zile la Bianca, iar Philip și-a găsit alinarea în brațele celor dragi.

Citeste si: Philip de la "Puterea Dragostei", imagini de senzație: „Puterea Dragostei...voi ce alegeți, ciocolată sau vanilie?”

Philip de la Puterea dragostei are o relație specială cu mama sa, care l-a născut când era foarte tânără. Cei doi sunt extrem de apropiați și își petrec tot timpul împreună, mai ales în aceste momente dificile, când Philip are nevoie de sfaturi bune din partea celei care i-a dat viață.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Philip de la Puterea dragostei
Philip de la Puterea dragostei și mama sa sunt extrem de apropiați[Sursa foto: Instagram]

Nu doar o singură dată mama lui Philip a fost confundată cu iubita lui, mai ales că aceasta arată extrem de bine și se îmbracă foarte tineresc pentru vârsta sa. În plus, doamna Albu nu spune nu nici atunci când vine vorba despre distracție.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, anunț de ultimă oră: „De astăzi, eu am să prezint...”

Într-un filmuleț, Philip este surprins în timp ce se află în club cu mama lui și se distrează, un moment pe care mulți alți tineri și-ar dori să îl trăiască alături de părinții lor.

Berna de la Puterea dragostei și Philip s-au despărțit. Tânăra era prietenă cu mama logodnicului

În perioada în care Philip era încă într-o relație cu Berna, doamna Albu petrecea mult timp cu tânăra și, la un moment dat, și-au făcut și un tatuaj împreună. Cu siguranță că vestea despărțirii fiului său a afectat-o, însă acum speră că Philip își va găsi pe altcineva lângă care să fie fericit și împlinit și să facă pasul pe care și-l dorea, să ajungă în fața altarului.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj pentru Livian, la scurt timp după despărțirea de Florentina: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies