Philip, surpriză de proporții pentru Ligi! Cum a reacționat mama concurentului de la Puterea dragostei

Philip si Ligia
Philip si Ligia

Concurentul de la Puterea dragostei i-a luat pe toți prin surprindere.

Ligia și Philip formează cel mai nou cuplu de la Puterea dragostei, după zile întregi de tatonări. Cei doi au demonstrat că sentimentele dintre ei sunt puternice și că merită să își ofere o șansă.

Concurenții de la Puterea dragostei au decis să nu țină cont nici de venirea în casă a Daianei și a lui Bernadett și, în ultimele zile și-au făcut mai multe surprize.

De Ziua Îndrăgostiților, Philip și Ligi i-au uimit pe toți cei din casa Puterea dragostei. Aceștia au folosit mobila din bucătărie pentru a-și exprima sentimentele.

Philip si Ligia
Philip si Ligia

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei. A povestit tot și a făcut-o praf pe fosta iubită a fiului lui

Citeste si: Ligi şi Philip, imaginea anului! Uite cum şi-au declarat dragostea!

Citeste si: Livian a rupt tacerea! S-a impacat sau nu cu Bianca?! A facut anuntul dupa ce si-au luat cadouri de Vallentine's Day

Ce surpriză i-a făcut Philip Ligiei de Ziua Îndrăgostiților

„Philip+ Ligi= Love”, au scris cei doi pe dulapuri, iar fanii celor doi s-au bucurat extrem de tare.

Philip si Ligia
Philip si Ligia

Cei mai frumosi din casa🔝❤️🔝🔥/ Superbi vă doresc multă sănătate, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, iar mama lui Phillip nu a fost mai prejos și a comentat:

„Copilu meu frumos, te iubim😍😍😮😮😮😮😮😮😮”, a scris femeia extrem de mândră.

În plus, seara i-a prins pe cei doi în oraș, iar Philip a continuat să o surprindă pe Ligi și i-a oferit iubitei sale mai multe baloane



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ele sunt cele mai norocoase zodii! În următoarele luni vor avea parte de bani și de iubire!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies